Om Gamle Museet

Det prisbelønte bygget som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har nå blitt gjort om til et unikt konferanse-, messe- og selskapslokale i Oslo. Vi har innredet nesten 2000 m2 av det gamle museet til det som nå huser et av Oslos største selskapslokaler.

DET TIDLIGERE MUSEET FOR MODERNE KUNST

Astrup Fearnleu-museet som bygget tidligere het, åpnet i 1993 i egen bygning tegnet av LPO arkitekter, på Grev Wedels plass 9 i Kvadraturen. Bygget mottok Sundts prisen i 1992

Bygningen inneholdt Astrup Fearnley museet for moderne kunst, samt kontoret. Bygget er samlet omkring et stort glassoverbygget atrium, utviklet i samarbeid med Arup (London). Materialer er valgt ut fra et ønske om å forene et moderne bygg med historiske omgivelser. Spesialprodusert glasert tegl med metall-/glassfasader Innvendig detaljering er basert på bevist utnyttelse av dagslyset, hvor stor vekt er lagt på gjennomskinnelighet, reflekt og utsikt.

I 2012 flyttet museet til Tjuvholmen.

Lokalet passer utmerket til:

• Kurs & Konferanser

• Firmaarrangementer

• Bryllup

• Ustillinger og messer

• Konserter

• Forestillinger

Selskapslokale midt i Oslo sentrum

Gamle Museet har sentral beliggenhet i Dronningens gate 4. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og 5 minutters gange til Oslo S.