Arrangement Oslo

Planlegger du arrangement i Oslo? Velkommen til Gamle Museet, unike arrangementslokaler midt i Oslo sentrum. 

Er du på jakt etter lokaler til ditt arrangement eller event i Oslo? Da burde du vurdere Gamle Museet. Tidligere huset vårt lokale stor kunst - men i dag er det arrangementer og eventer som står på dagsorden. Vi tar i mot opptil 950 gjester, men jobber også med mye mindre events som firmafester og julebord. Vi tilbyr også mat, drikke og underholdning. Ta kontakt for et godt tilbud på gjennomføringen av ditt arrangement i Oslo i dag.

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. Hva passer vel bedre som arrangementslokaler i Oslo, enn lokalet som tidligere huset stor kunst av blant andre Damien Hirst og Jeff Koons?

Gamle Museet er et arrangementslokale i Oslo som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. 

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Huset har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. 

Les mer om våre arrangementslokaler til leie i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for leie av lokaler til arrangement Oslo eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.