Bryllupslokaler i Oslo

Velkommen til Gamle Museet, et unikt selskaps- og arrangementslokale midt i Oslo sentrum. 

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. Hva passer vel bedre som bryllupslokaler enn et lokale som tidligere huset stor kunst fra kunstnere som Damien Hirst og Jeff Koons?

Gamle Museet er et flott bryllupslokale med fantastisk potensiale. Lokalet åpner for utallige muligheter, både med tanke på mottakelse, vielse og selve bryllupsfesten. Velg et annerledes bryllup - legg ditt bryllup i Oslo til Gamle Museet.

Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som bryllup, konferanser, kick off, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. Vi har lang erfaring i å fungere som bryllupslokaler i Oslo, med eller uten selve seremonien hos oss.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Huset har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt bryllup hos oss. 

Les mer om våre selskapslokaler i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på bryllupslokaler Oslo eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.