Festlokaler

Gamle Museet design element.png
Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+gjester2.png

Inntil 600 gjester
Fleksibelt lokale

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+prosjektledelse.png

Prosjektleder
Vi hjelper deg fra A til Å

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+drikkevarer1.png

Drikkeservering
Vi har alle rettigheter

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+utstyr.png

Lyd- og lysutstyr
Toppmoderne utstyr

 

Hovedsal 390 m2
400 sittende

Gamle+Museet+Selskapslokaler+og+konferanse,+big+time.jpg

Big Time Scene 160 m2
120 sittende

Gamle+Museet+selskapslokaler,+konferanse+Mingleområdet.jpg

Mingleområdet 240 m2
280 stående / 70 sittende

Gamle+Museet+selskapslokale,+konferanse,+messe+møterom+kapasitet.jpg

Møterom 80 m2
50 sittende

 

Fleksible festlokaler i Oslo sentrum

Festlokaler til alle typer markeringer; julebord, årsfest, kick off, årslag og så videre. Gamle Museet ligger i Dronningens gate i kort gangavstand til Oslo S og all kollektivtrafikk. Festlokalet har en kapasitet på opptil 600 personer, litt avhengig av hvordan man planlegger opplegget. Velger du Gamle Museet til din feiring, får du et skreddersydd opplegg. Vi vet at mange har en spesiell forventning til hvordan lokalet skal pyntes og hvilke muligheter man skal tilby gjestene, og tilrettelegger etter deres behov. 

Lokalet kan deles opp i seksjoner som brukes til forskjellige ting. For eksempel kan man dekke langbord i den ene delen av festlokalet, og ha dansegulv og mingleområde i den andre. Vi kan bistå med alt fra dekor til aktiviteter og underholdning. Scenen kan brukes til band/artister/DJ, standup, foredragsholder eller annet.  

Skreddersydde løsninger

En av fordelene med å leie Gamle Museet som eventlokale, er at vi er fleksible og kan tilrettelegge for deres ønsker. Du får et skreddersydd arrangement som passer til deres behov, både med tanke på tidspunkt for servering, hvordan lokalet skal pyntes og hvorvidt det skal være fri bar eller ikke. Lokalet er fleksibelt, og leies eksklusivt slik at du kan dele det opp etter behov.

Vi har profesjonelle prosjektledere som jobber dedikert med hvert arrangement. Du får en kontaktperson å forholde deg til, og slipper å koordinere alle ledd for å få alt til å klaffe. Vi ordner alt dette for deg, etter å ha blitt enige med deg om hvordan du ønsker at festen skal forløpe. Vi hjelper deg fra A til Å, og gir oss ikke før du er fornøyd. Kontakt oss i dag for å få et pristilbud.

Kurs og seminar før festen

Skal dere ha en halvdags- eller heldagskonferanse, eller kanskje et seminar før festen? Gamle Museet fungerer like bra som konferanselokale som festlokale, og kan brukes i en kombinasjon. Man kan for eksempel ha et foredrag i den ene delen av lokalet, mens vi rydder og klargjør den andre delen av lokalet til middag og fest. Størrelsen på lokalet gjør dette mulig uten forstyrrelser, slik at gjestene får en god opplevelse av hele arrangementet.

God akustikk

Det er en scene i festlokalet med mulighet for dansegulv foran, og akustikken er god til for eksempel små konserter. Her kan du leie inn det du måtte ønske av underholdning til festdeltagerne. Klikk her for en oversikt over vårt tekniske utstyr. Prat med din kontaktperson hvis du ønsker forslag til hva slags type underholdning som egner seg til din fest. Vi kan formidle artister, DJs, foredragsholdere og komikere mm. fra både inn- og utland. 

Festlokale med aktiviteter

På jakt etter et festlokale i Oslo sentrum? Vi har lang erfaring med planlegging av fest og selskap på Gamle Museet, og vet hva som fungerer bra og hva som fungerer mindre bra i våre festlokaler. Du kan lese våre tips og råd til å planlegge festen, eller kontakte oss direkte for en uforpliktende samtale. 

Noen av våre kunder har etterspurt muligheter for å gjennomføre noen aktiviteter før eller i løpet av festen. Ettersom vi har flere kontakter i ulike bransjer, har vi også mange ideer til aktiviteter som egner seg i og rundt vårt festlokale. Vi holder for eksempel til i en av Oslos eldste bydeler, og her ligger det mange historiske bygninger i gangavstand. Det kan derfor være interessant for gjestene med en byvandring i Kvadraturen, eller et historisk foredrag på scenen før middagen starter. Senere på kvelden kan du for eksempel arrangere en quiz der gjestene kan få bryne seg på historien som er blitt fortalt. Ønsker du flere tips og ideer til underholdningen, er det bare å ta kontakt med oss.

 
Festlokale i Oslo: Oversiktsbilde med mingleområdet og Big-Time-salen.

Festlokale i Oslo: Oversiktsbilde med mingleområdet og Big-Time-salen.