Firmafest lokaler Oslo

Velkommen til Gamle Museet, et unikt selskaps- og arrangementslokale - perfekt som firmafest-lokaler i Oslo.

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. 

 Gamle Museet er sentralt plassert, midt i Oslo sentrum. Her tilbyr vi fleksible og effektive lokaler til blant annet firmafester. 

Gamle Museet er sentralt plassert, midt i Oslo sentrum. Her tilbyr vi fleksible og effektive lokaler til blant annet firmafester. 

Vurderer dere firmafest? Kanskje julebord i regi av jobben? Da burde dere også vurdere Gamle Museet - et annerledes selskapslokale, midt i Oslo sentrum. Gamle Museet er perfekt til alle typer firmafester - små og store firma velger Gamle Museet når de skal feire. Vi ligger midt i Oslo sentrum og tilbyr alle fasiliteter.

Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter i Oslo, så som firmafest, konferanser, kick off, bryllup, julebord, showroom, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. Vi har lang erfaring med å arrangere julebord for firmaer av ulik størrelse i Oslo.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Huset har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger for ditt julebord, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. 

Les mer om våre lokaler for firmafest i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på leie av lokaler til firmafest eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.