Julebord Oslo

Velkommen til Gamle Museet, et unikt selskaps- og arrangementslokale midt i Oslo sentrum - perfekt tilpasset julebord for firmaer i Oslo og omegn.

Julebord i regi av jobben - eller privat? Velkommen til Gamle Museet. Vi tilbyr selskapslokaler spesielt tilrettelagt julebord, midt i Oslo sentrum. Hos oss finner har du alle fasiliteter og rettigheter. Vi tar oss av mat, drikke og underholdning. Kontakt oss i dag for et godt tilbud på ditt julebord.

Julebord Oslo

Julebord er en fest, et selskap eller restaurantbesøk i tida før jul i desember og tildels november der det blir servert tradisjonell julemat og ofte alkoholholdige drikkevarer, ofte i form av en buffet. På 1900-tallet ble julebord særlig en betegnelse på en stående buffet med kalde og varme retter i hoteller og restauranter i ukene rundt jul, og for firmafester i tilknytning til julen.

Julebord arrangeres av etater, firmaer, organisasjoner og andre for de ansatte eller medlemmene, eller i private arrangementer innenfor en sosial omkrets, f.eks. mellom venner. Opprinnelig var julebord noe som hørte selve julen til, det vil si perioden fra juledag og utover. I dag ser man en stadig større glidning av julebordet ut i andre måneder, slik som oktober, november, januar og februar.

Mange julebord er preget av store mengder mat og drikke, både tradisjonelle og nye, varme og kalde retter. Det er ofte også livlig festing og selskapet kan være et viktig sosialt møtepunkt for arbeidskolleger. Julebordene er en populær tradisjon som skaper høysesong for event- og restaurantbransjen.

Om Gamle Museet

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. 

Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så julebord - med eller uten bespisning. Vi har lang erfaring med å arrangere julebord for firmaer av ulik størrelse i Oslo.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Huset har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger for ditt julebord, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. 

Les mer om våre selskapslokaler i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på julebord Oslo eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.