Julebord Oslo

Gamle+Museet+design+element.png

Julebord med jobben er en av årets største begivenheter, og en fest som betyr mye for de ansatte. Man har lagt en lang høst bak seg, og det er viktig å ha noe å se fram til i mørketiden. Hvordan hadde denne tiden vært uten julebord? Oslo er full av julebordglade folk fra midten av november til jul. Julen lyser – bokstavelig talt – opp tilværelsen, og er en tid med mye hygge og forventning om den lyse årstiden som kommer, i hvert fall for de fleste av oss. For mange er det også en vanskelig tid. Men i jobbsammenheng er den ofte et kjærkomment avbrekk fra hverdagens stress og mas. 

På julebordet kan man senke skuldrene og bare ha det gøy sammen. Ettersom dette er en viktig fest for de ansatte, er det smart å begynne å planlegge julebordet så tidlig som mulig, gjerne før sommeren! Det er stor rift om populære lokaler og restauranter til julebordet i Oslo, så derfor lønner det seg å ha en god idé om hvilket lokale som kan være aktuelt for festen. 

Julebord i Oslo sentrum?

Står du som arrangør av julebordet, men vet ikke helt hvor du skal begynne å lete etter lokale? Det er mange lokaler som egner seg godt til julebord i Oslo. Mange ønsker å ha julebordet på selve arbeidsplassen, men det er også hyggelig å variere litt fra år til år. 

Hvorfor ikke satse på å ha julebordet i Oslo sentrum? Det finnes mange flotte lokaler i bykjernen som passer for større fester – både restauranter, barer og utleielokaler. Nå kommer det selvsagt an på hvor mange ansatte du har. Har du en stab på flere hundre mennesker, kan du for eksempel leie en festsal på et hotell, eller gå for et stort utleielokale som også arrangerer konferanser og lignende. Er det snakk om en mindre bedrift, kan det være hyggelig å ha et lukket selskap på en av byens restauranter/barer eller finne et lite og sjarmerende lokale. Fordelen med å ha julebord i Oslo, er ikke bare at utvalget av lokaler er større her; med alle valgmulighetene finner du også julebordlokaler som er rimeligere. 

Dessuten er det enkelt å komme seg fra alle kanter av byen inn til Oslo sentrum med buss, bane og trikk. Når man har julebord i Oslo, kan man dessuten ta med medarbeiderne på et glass i forkant av festen, eller avslutte med en tur på byen for dem som ønsker det. Og nattbusser og trikker fører alle hjem på billig vis, slik at man slipper å bruke en formue på taxi.

Ønsk gjestene velkommen med en aperitiff. Dette er en perfekt ice breaker og skaper god stemning.

Ønsk gjestene velkommen med en aperitiff. Dette er en perfekt ice breaker og skaper god stemning.

Når julebordet består av flere 100 gjester er det lurt å servere koldtbord eller tapas.

Når julebordet består av flere 100 gjester er det lurt å servere koldtbord eller tapas.

Gamle Museet har lang erfaring med å arrangere julebord. Velg mellom runde bord eller langbord.

Gamle Museet har lang erfaring med å arrangere julebord. Velg mellom runde bord eller langbord.

Arranger et annerledes julebord

Vil du arrangere julebord i Oslo, er det et hav av muligheter! Tenk annerledes, og gjør noe ekstra rundt julebordet. Oslo kryr av lokaler og steder som tilbyr aktiviteter til julebord – så hvorfor ikke ta med de ansatte på aktiviteter i forkant av julebordet? Det bidrar både til bedre samhold i gruppen og sørger for topp stemning før man går videre til selve julebordet. I Oslo sentrum har man tilgang på alt fra bowlinghall til utendørs skøytebane, samt mange flere tilbud som kan være med på å gi et morsomt kick off. Byen er pyntet med lys og flotte farger, og julemarkedene i Spikersuppa og på Youngstorget er med på å sette den rette stemningen for julebordet. Et annet tips er å være med på arrangerte pub til pub-runder i Oslo – dette vil garantert bli en suksess!

Hva kan lokalet hjelpe med?

Når man skal ha julebord med jobben, er det mange ting å tenke på i forkant. Har du allerede booket et passende lokale, går det an å høre med kontaktpersonen på stedet om de kan hjelpe til med både tilretteleggingen av julebordet og for eksempel matserveringen. Vil du ha et julebord som passer til akkurat din fest, gjør de kanskje hele jobben for deg slik at du bare kan konsentrere deg om å ha det hyggelig med dine ansatte. Det går også an å lage en festkomité til å ta seg av både pynting av lokale og underholdning. Planleggingen bør ikke ta for mye av arbeidsdagen heller, derfor er det som sagt lurt å starte tidlig! 

Samle erfaringer fra tidligere julebord

Hver gang du planlegger et julebord med jobben, kan du ta med deg erfaringene fra forrige års fest. Hva fungerte godt, og hva fungerte ikke så godt? Er det noe vi kan gjøre annerledes i år? De ansatte er som oftest svært vennlig innstilt til et julebord med jobben, så det skal mye til for at det ikke blir vellykket. Som sagt er det en tid på året da folk trenger en hyggelig fest å se fram til. Og kjenner du dem rett, vet du også litt om hva slags type fest de setter pris på. Det skal være en fest som passer for både deg og dine ansatte, og er samtidig en fin anledning til å gi sine ansatte noe tilbake.

Arranger julebordet i Oslo

Gamle Museet passer perfekt til julebordet. I Oslo er det mange lokaler som egner seg til julebord for bedriften. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og tilpasser opplegget etter bedriftens ønsker og behov. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, og for å se på våre julebordlokaler. Vi hjelper deg med hele prosessen – fra A til Å, og du får en dedikert kontaktperson å forholde deg til som har lang erfaring med å arrangere julebord.