Konferansesenter Oslo

Et unikt konferansesenter midt i Oslo sentrum. Velkommen til Gamle Museet selskaps -og konferansesenter

conference.png
Er du på jakt etter konferansesenter? Da burde du vurdere oss. Gamle Museet huset tidligere stor kunst - men er nå ombygget til annerledes selskaps- og konferansesenter.

Vårt spennende konferansesenter tar opptil 950 personer, kun et lite steinkast unna Karl Johan i Oslo sentrum. Ta kontakt for et godt tilbud på kurs- og konferansesenter i Oslo. Vi lover gode priser og rask oppfølging.

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle moderne kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. Hva passer vel bedre som konferansesenter i Oslo, enn lokalet som tidligere huset stor kunst av noen av nåtidens mest kjente kunstnere.

Gamle Museet er et konferanselokale som egner seg meget godt til alle slags sosiale begivenheter, som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. 

Det er kort vei til offentlig transport med alle buss- og trikkelinjer rett i nærheten. Det er 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon. Bygget har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter, så det er en smal sak å få plass til store objekter i lokalene. Vårt konferansesenter er godkjent for opp til 950 personer på en gang.

God planlegging i forkant vil gjøre arrangementet lettere for deg. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til vårt konferansesenter. 

Les mer om vårt konferansenter til leie i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for leie av konferansesenter Oslo eller en befaring av våre selskaps- og konferanselokaler i Oslo sentrum.