Konferanselokaler Oslo

Velkommen til Gamle Museet, unike konferanselokaler - midt i Oslo sentrum. 

Er du på jakt etter konferanselokaler? Da burde du vurdere oss. Gamle Museet huset tidligere stor kunst - men er nå ombygget til annerledes selskaps- og konferanselokaler. Vårt spennende konferanselokale tar opptil 950 personer, kun et lite steinkast unna Karl Johan i Oslo sentrum. Ta kontakt for et godt tilbud på kurs- og konferanselokaler i Oslo. Vi lover gode priser og rask oppfølging.

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. Hva passer vel bedre som konferanselokaler i Oslo, enn lokalet som tidligere huset stor kunst av blant andre Damien Hirst og Jeff Koons?

Gamle Museet er et konferanselokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. 

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Huset har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. 

Les mer om våre konferanselokale til leie i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for leie av konferanselokaler Oslo eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.