Fleksible konferanselokaler i Oslo

 

Gamle Museet ønsker å gi en annerledes konferanseopplevelse i det prisbelønte bygget som har huset mye av Norges mest verdifulle kunst. Konferansesenteret er fordelt på tre etasjer, og rommer nesten 2000 m2. Her kan man arrangere parallellkonferanser eller et heldagsarrangement med konferanse på dagen og påfølgende selskap/bankett. Med sentral beliggenhet i Oslo sentrum, kun et steinkast fra Oslo S, får du et fleksibelt konferanselokale som tilbyr skreddersydde løsninger for alt fra frokostmøter, kurs og konferanse til utstillinger, film- og TV-innspilling. Les mer om fordeler ved å legge konferansen til Oslo sentrum. Vi liker å tenke kreativt, og ser heller muligheter enn begrensninger. Ta kontakt for å ta en titt på lokalet og for en uforpliktende samtale.

 
 

Leie lokale til kurs og konferanse 

Gamle Museets konferanselokaler kan leies hele eller deler av dagen, og ev. utover kvelden hvis man vil avslutte fagdagen med en festmiddag, julebord eller lignende. Du leier lokalet eksklusivt, og kan benytte deg av alle rom ved behov. En av fordelene med dette, er at du kan ha konferanse i den ene delen, mens vi rigger til middag og fest i den andre. Det er også mulighet for å dele opp forsamlingen i mindre grupper for å holde ulike seminarer eller workshops. Vi kan sette frem ståbord eller mindre sittegrupper hvis man vil ha mulighet for gruppediskusjoner.

Konferansepakker og lunsjmeny

Vi tilbyr flere ulike konferansepakker som er standard for vårt konferansesenter. Du kan velge mellom disse, eller be om et skreddersydd alternativ. Vi tilpasser oss etter deres behov, og tilrettelegger arrangementet slik at det blir som dere ønsker. Når det gjelder mat og menyer, så har vi flere alternativer som passer til både frokostmøter, konferanser og andre events. Spør kontaktpersonen din om menyer og forslag til pausesnacks. 

Teknisk utstyr

Lokalet er utstyrt med både teleslynge, flere projektorer, lerret og toppmoderne lyd- og lysanlegg. Les hvilke spesifikasjoner vi har i vår tekniske utstyrsliste