Lokaler til leie Oslo

På jakt etter et utleielokale til selskap, messe eller konferanse? Gamle Museet er et stort og luftig lokale fordelt på 3 etasjer som kan leies til alle anledninger. Vi holder til i Dronningens gate 4, en kort gåtur fra Oslo S og all kollektivtrafikk. 

Stilfulle lokaler med musealt preg

Lokalene i Dronningens gate 4 ble bygget for å huse vår tids moderne kunst. Det var nemlig her Astrup Fearnley-museet holdt til fra 1993-2012. Etter at museet flyttet til Tjuvholmen, ble lokalet pusset opp og omgjort til et utleielokale. Enkelte av de museale elementene ble bevart for å sette et annerledes preg på stedet. Her finner du blant annet en buet betongvegg som ruver over lokalet, og står i sterk kontrast til de flotte lysekronene og marmorgulvet. 

Fagdag med firmafest på kvelden

Mange vil gjerne ha samme sted for konferansen og banketten på kvelden, og det legger vi til rette for på Gamle Museet. Vi rydder bort etter fagdelen mens gjestene oppholder seg i en annen del av lokalet. Ved fint vær kan også denne pausen tilbringes ute i frisk luft. Det er flere fine parker i umiddelbar nærhet til lokalet, og dessuten holder vi til i et historisk område i Kvadraturen – en av Oslos eldste bydeler. 

Underholdning og aktiviteter

Dersom dere vil legge inn en liten aktivitet mellom konferansen og festmiddagen, kan vi bistå med å planlegge dette. Et eksempel kan være en historisk byvandring i området, slik at gjestene kan få litt faglig påfyll og lære litt om hovedstaden. Vi kan også være behjelpelig med å finne den rette underholdningen for kvelden, uansett om det er ønske om en artist, en komiker eller en foredragsholder. 

Fleksibelt lokale

Gamle Museet kan leies til alt fra konferanser, messer, utstillinger og workshop til bryllup, bankett og andre selskap. Det er et praktisk lokale fordelt på flere etasjer, og har god plass til mingling i pausene. Det gjør det også enkelt å dele opp en større forsamling i mindre møterom/grupperom ved behov.

Vi har en maks kapasitet på 600 personer for stående mingling og 4-500 sittende gjester på konferanse og selskap. Mulighetene er mange, og ved behov finner vi alternative løsninger. Du kan leie vårt lokale hele dagen dersom du ønsker det. Vi tilrettelegger opplegget etter deres preferanser, og sørger for at alt går etter planen. Ta kontakt hvis du har noen ønsker for vårt lokale – vi kan gjøre tilpasninger for å dekke deres behov. 

Skreddersydde løsninger

Gamle Museet har flotte og fleksible løsninger for våre utleielokaler. Vi kan tilpasse etter deres behov, og tilrettelegger opplegget slik dere vil ha det. Ønsker du å holde en presentasjon for kollegene før et julebord eller en firmafest, kan vi sette opp stoler til dette. Vi har flere lerret og projektorer rundt omkring i lokalet som kan brukes til presentasjoner og foredrag, eller bildefremvisning osv. 

Vi har en profesjonell bookingavdeling med dedikerte prosjektledere. Når du leier våre lokaler til ditt arrangement, får du en kontaktperson å forholde deg til som koordinerer hele opplegget og holder i trådene for deg. Du slipper dermed å følge opp leverandører til alt fra mat til dekor. Vi gir deg tid og overskudd til å fokusere på det som gjelder, nemlig at du og dine gjester får et gjennomført og perfekt arrangement. Vi tar oss av hele prosessen fra A til Å!

Forhør deg med din kontaktperson om hvilke løsninger vi kan tilby. Før julebordet kan for eksempel gjestene mingle med en velkomstdrink i en annen del av lokalet mens vi rigger om, pynter og dekker bord. 

Profesjonell planlegging

Når du leier konferanselokale eller selskapslokale på Gamle Museet, får du «hele pakka». Vi skreddersyr og tilrettelegger lokalene etter deres behov. Prosjektlederne våre er erfarne og har jobbet med både konferanseplanlegging og selskapsplanlegging i mange år. De kan bistå deg med både store og små detaljer, og kan foreslå gode løsninger for akkurat ditt arrangement. 

Det er mange muligheter for underholdning i våre utleielokaler. Vi har en scene som kan brukes til både konserter, foredrag og standupshow. Denne delen er naturlig skjermet fra nesten av lokalet, og bærer lyden fint med god akustikk. 

Vi ønsker deg velkommen til Gamle Museet!

Stoler satt opp i kinooppsett.

Stoler satt opp i kinooppsett.

Maten kan serveres i en av salene eller mingleområdet.

Maten kan serveres i en av salene eller mingleområdet.