Lokaler til leie Oslo

Velkommen til Gamle Museet, et unikt selskaps- og arrangementslokale til leie midt i Oslo sentrum. 

Trenger du lokaler til firmafest, bryllup, julebord eller noe annet? Gamle Museet er et fleksibelt selskapslokale, midt i Oslo sentrum. Vi tilbyr spennende lokaler til leie - til et utall anledninger. Tidligere huset lokalet stor kunst; nå er det festivas som står på tapetet. Les mer om våre lokaler til leie nedenfor.

Om lokalene

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. 

Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, showroom, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. 

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Våre lokaler til leie i Oslo har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. 

Trenger du lokaler til leie i Oslo? 

Les mer om våre lokaler til leie Oslo her på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på lokaler til leie eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.