Møtelokaler Oslo

Velkommen til Gamle Museet, unike møtelokaler midt i Oslo sentrum. 

Man føler seg hjemme i gode møtelokaler. Praten går lett og man får gjennomført dagens agenda på en god og effektiv måte. Gamle Museet huset tidligere stor kunst, men er nå ombygget for å kunne tilby fleksible selskaps- og møtelokaler. Vi tar i mot opptil 950 gjester og tilbyr mat og drikke. Ta kontakt for et godt tilbud på profesjonelle møtelokaler, midt i Oslo sentrum.

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. Hva passer vel bedre som møtelokaler i Oslo, enn bygningen som tidligere huset stor kunst fra blant andre Damien Hirst og Jeff Koons?

Gamle Museet er møtelokaler som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, showroom, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. 

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Huset har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. 

Les mer om våre møtelokaler i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på møtelokaler Oslo eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.

Vi er superfornøyde med bruken av Gamle Museet som møtelokaler i Oslo. Dette kan trygt anbefales.
— Erling Løken Andersen, Omega Media