Om Gamle Museet

Gamle Museet er i dag et konferanse- og selskapslokale som leies ut til alle mulige anledninger, men som navnet indikerer, har det ikke alltid vært et utleielokale. Lokalet ble bygget i 1993 for å vise frem samtidskunst og fikk navnet Astrup Fearnley-museet. 

Byggets historie 

Gamle Museets lokaler er tilknyttet det prisbelønte bygget Grev Wedels plass 9, som i 1991/92 mottok Sundts premie – en arkitekturpris som utdeles annethvert år til «en i arkitektonisk henseende fremragende privatbygning oppført på Oslo bys grunn» av Oslo Arkitektforening (kilde: wikipedia). I 1993 sto museumslokalene klare i Dronningens gate 4 til å stille ut vår tids kunst. 

Fra museum til utleielokale

I 2012 flyttet museet ut av Kvadraturen og inn på Tjuvholmen. Igjen stod et tomt lokale på rundt 2000 kvm med et unikt utgangspunkt. Selskap og Serveringsgruppen overtok lokalet i 2015, og gjorde det om til et kombinert konferanselokale og selskapslokale

Selv om lokalet ikke lenger skulle fungere som et museum, ble det pusset opp for å bevare det museale og ærverdige preget. Marmorgulv og flotte lysekroner står i en herlig kontrast til den 9 meter høye betongveggen som ruver over lokalet. Fasilitetene er toppmoderne, og vi har avansert lys- og lydanlegg som kan brukes til konferanser, konserter og annet. 

Fleksible selskaps- og konferanselokaler

Når du leier Gamle Museet, får du et skreddersydd opplegg tilpasset ditt arrangement. Vi har en profesjonell bookingavdeling med erfarne prosjektledere som jobber med alt fra dagkonferanser til bryllup og kveldsarrangement. Trenger du ulike tilrettelegginger, er det bare å si fra, så finner vi en løsning. 

På Gamle Museet har vi blant annet erfaring med:

Kort vei til kollektivtrafikk

Våre lokaler ligger i Dronningens gate, en kort gåtur fra Oslo S. Det er enkelt å finne frem i Oslo sentrum, og beliggenheten gjør dette til et egnet lokale for konferanser og selskap med tilreisende gjester. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål eller vil komme og ta en titt på lokalet.

 
Gamle Museet har store, åpne og fleksible lokaler til konferanse, messe, selskap og bryllup.

Gamle Museet har store, åpne og fleksible lokaler til konferanse, messe, selskap og bryllup.