Unike selskapslokaler i Oslo sentrum

 
 
 

Selskap på Gamle Museet

Gamle Museet er et selskapslokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter; bryllup, julebord, firmafest, bursdagsfeiring, kick off og så videre. Det er et stort og romslig lokale over flere etasjer med plass til rundt 500 personer. Her kan man for eksempel arrangere storbryllup med hele familien, firmafest for bedriften eller bankett etter en konferanse. 

Vi har lang erfaring med å arrangere alle typer selskap, og vet hvor viktig det er at arrangementet blir helt perfekt. Velger du Gamle Museet til ditt selskap, kan du føle deg trygg på at vi gjør vårt ytterste for å bidra til dette. Hos oss får du nemlig et skreddersydd opplegg etter dine ønsker og behov. Våre prosjektledere er dyktige i sitt fag, og bidrar gjerne med sin kunnskap både med tanke på planlegging og gjennomføring av selskapet. Ta gjerne kontakt hvis du vil komme på befaring eller har noen spørsmål om lokalet. 

Fleksibelt utleielokale

Navnet Gamle Museet er valgt med tanke på lokalets tidligere funksjon. Det var her Astrup Fearnley-museet lå før det flyttet til Tjuvholmen, og vi har bevart endel av stilen for å skape en helt spesiell look. Det er blant annet marmorgulv og flotte lysekroner som står i en lekker kontrast til den 9 meter høye betongveggen som ruver over lokalet. 

Med dette som utgangspunkt får man et unikt lokale som passer veldig fint til alt fra bryllup, familieselskap, julebord til lanseringsfest, kick off og firmafest. Du leier et fleksibelt lokale med skreddersydd opplegg, slik at du kan få en feiring helt etter dine preferanser.

Valg av meny

Maten spiller en viktig rolle for de aller fleste, og spesielt når du skal arrangere et stort selskap for å markere en viktig begivenhet. For oss er det viktig at du og dine gjester får en god opplevelse, og derfor er vi fleksible. Du kan velge mellom alt fra enkel fingermat og tapas til treretters selskapsmenyer som står i stil med lokalet. 

Menyene er satt sammen i samarbeid med dyktige kokker som har hatt fokus på gode smaksopplevelser og sesongbaserte råvarer. Du velger selv om du vil sette sammen elementer fra disse menyene, eller om du har egne ønsker for ditt selskap. 

Populært selskapslokale til leie

Gamle Museet er et populært selskapslokale i Oslo vest/sentrum med store, åpne etasjer og ruvende vegger på 9 meter som skaper en unik atmosfære. Våre lokaler leies eksklusivt, og du får muligheten til å bestemme det meste selv. 

Forhør deg gjerne med din kontaktperson om hvilke muligheter du har når du leier vårt selskapslokale. Vi har lang erfaring med å arrangere selskap, og kan komme med forslag hvis du står fast i planleggingen. Les også våre tips til planlegging av selskap.