Selskapslokaler Oslo

Velkommen til Gamle Museet, et unikt selskaps- og arrangementslokale midt i Oslo sentrum. 

 Gamle Museet selskapslokaler ligger bare et steinkast unna Karl Johan i Oslo sentrum.

Gamle Museet selskapslokaler ligger bare et steinkast unna Karl Johan i Oslo sentrum.

Gamle Museet tilbyr fleksible selskapslokaler, midt i Oslo sentrum. Enten du skal arrangere bryllup, familiefest, julebord, kickoff eller andre arrangementer, så burde du vurdere Gamle Museet - spennende selskapslokaler med det lille ekstra.

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst. Her ønsket man å fremheve kunst som skulpturer, bilder og installasjoner. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. 

Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. 

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo S. Huset har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter og er godkjent for opptil 950 personer.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. 

Les mer om våre selskapslokaler i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på leie eller en befaring av våre selskaps- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.

 Selskapslokaler Oslo.

Selskapslokaler Oslo.

Vi er veldig fornøyde med å ha brukt Gamle Museet som selskapslokaler og møterom. Dette kan trygt anbefales.
— Erling Løken Andersen, Omega Media