Utstillingslokale

Gamle Museet design element.png
Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+gjester2.png

Inntil 600 gjester
Fleksibelt lokale

Gamle+Museet+Selskap,+konferanse,+messe+hovedsal.jpg

Hovedsal 390 m2
600 stående / 500 sittende

Prosjektleder
Vi hjelper deg fra A til Å

Gamle+Museet+Selskapslokaler+og+konferanse,+big+time.jpg

Big Time Scene 160 m2
400 stående / 200 sittende

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+drikkevarer1.png

Drikkeservering
Vi har alle rettigheter

Mingleområdet 240 m2
400 stående / 100 sittende

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+utstyr.png

Lyd- og lysutstyr
Toppmoderne utstyr

Gamle+Museet+selskapslokale,+konferanse,+messe+møterom+kapasitet.jpg

Møterom 80 m2
90 stående / 70 sittende

 

Med et brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2, kan Gamle Museet arrangere de fleste typer utstillinger. Det er mulig å kjøre helt inn i lokalet, slik at det er enkelt for utstillere og arrangører som skal rigge til og pakke ned. Lokalet er stort og åpent, og har toppmoderne teknisk utstyr som kan brukes av utstillere. 

God plass til utstillingen

Ved å leie Gamle Museets utstillingslokale, gir man både utstillere og gjester mulighet til å oppleve et annerledes arrangement. Lokalet har det meste av standardutstyr som man trenger for en messe eller utstilling; både bord, stoler, teknisk utstyr, strømuttak, projektor osv.

Det er også mulig å ha en kombinasjon av seminar eller konferanse med eget utstillingslokale. Lokalet kan deles inn i seksjoner, der de ulike salene brukes til for eksempel showroom, foredrag, backstage og stands/utstillere. Det er også mulig å tilpasse belysningen i de ulike seksjonene, slik at både utstillingsdelen og foredragssalen får riktig lyssetting. 

Profilering på veggene

Rundt omkring i lokalet henger det skjermer med projektor som kan brukes til å profilere produkter eller utstillere. Vi kan tilpasse visningen på de ulike skjermene etter deres behov. Dersom du ønsker dette, er det bare å ta kontakt med din kontaktperson. 

Profesjonell prosjektledelse

På jakt etter et utstillingslokale i Oslo sentrum? Bookingavdelingen vår består av erfarne og dedikerte prosjektledere, som gjerne bistår med planleggingen av ditt arrangement. Når du arrangerer en utstilling på Gamle Museet, får du én kontaktperson som jobber dedikert med ditt arrangement. Dermed vet du alltid hvem du skal kontakte hvis du har noen spørsmål. 

I tillegg har prosjektlederen en god oversikt over hva som fungerer bra og mindre bra i våre lokaler. På den måten kan du føle deg trygg på at vi finner de beste løsningene for din utstilling. Vi hjelper deg med hele opplegget fra A til Å. Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller hvis du vil komme og ta en titt på våre utstillingslokaler.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 
Finn et utstillingslokale som har god plass til gjestene, så de kan gå mellom alle stands og få informasjonen de trenger.

Finn et utstillingslokale som har god plass til gjestene, så de kan gå mellom alle stands og få informasjonen de trenger.

Marker standen synlig slik at deltagerne vet hvilket firma de snakker med.

Marker standen synlig slik at deltagerne vet hvilket firma de snakker med.