Film- og TV-innspilling

Gamle Museet design element, strek seperator.png

Big Time-salen, med sin unike kurve og takhøyde på over 7 meter, gir lokalet en helt spesiell romfølelse som egner seg for produksjon av TV og film. Ved lansering av nye produkter som skal livestreames ut til et større publikum, stiller vi med 100 MB linje opp og ned som gjør det mulig å avvikle selv de mer krevende produksjoner. Våre prosjektledere samarbeider med dyktige underleverandører som kan levere det man måtte ha behov for av teknikere, lyd, lys og utstyr utover det vi har på huset.

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+gjester2.png

Inntil 600 gjester
Fleksibelt lokale

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+prosjektledelse.png

Prosjektleder
Vi hjelper deg fra A til Å

Drikkeservering
Vi har alle rettigheter

Lyd- og lysutstyr
Toppmoderne utstyr

 
Gamle+Museet+Selskap,+konferanse,+messe+hovedsal.jpg

Hovedsal 390 m2
600 stående / 500 sittende

Gamle+Museet+Selskapslokaler+og+konferanse,+big+time.jpg

Mingleområdet 240 m2
400 stående / 100 sittende

Gamle+Museet+selskapslokaler,+konferanse+Mingleområdet.jpg

Big Time Scene 160 m2
400 stående / 200 sittende

Møterom 80 m2
90 stående / 70 sittende

Skreddersydde løsninger

Vi vet at alle har sine preferanser og behov, og at ikke alt kan gjøres likt. Derfor tilbyr vi alltid et skreddersydd opplegg som er tilpasset arrangementet. En tv-innspilling er noe helt annet enn en konferanse, og krever andre ressurser og tilpasninger. Når du leier Gamle Museet til din innspilling, ønsker vi å stå til din disposisjon. Kontakt oss hvis du har noen spørsmål, eller vil ta en titt på lokalet. 

God akustikk for innspilling

Den høye betongveggen bidrar til at akustikken i lokalet er god, og skaper en ekstra dimensjon som egner seg godt på film og tv. Vi tilrettelegger opplegget og tilpasser oss deres behov og timeplan. Det er også mulig å kjøre varebil helt inn i lokalet, for eksempel hvis man har mye og tungt utstyr som må fraktes forsiktig.