Selskapslokaler i hjertet av Oslo

Strek.png

Det prisbelønte bygget ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst, og het tidligere Astrup Fearnley Museet. Lokalet er av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet et steinkast fra Oslo S. 

 
 

Gamle Museet er et selskapslokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, firmafest, kunstutstillinger, motevisninger, konserter, forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. Gamle Museet ligger i Dronningens gate 4. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og to minutters gange til Oslo S. Gamle Museet selskapslokaler har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2 og garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter. Klikk her for å se flere bilder av lokalet og de ulike rommene.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere med lang erfaring fra event og selskapslokaler. Vi tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til oss. Les mer om våre selskapslokaler i Oslo her på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på leie av selskapslokaler eller en befaring av lokaler, midt i hjertet av Oslo sentrum.

Følg oss på Instagram, @Gamlemuseetoslo