Selskapslokaler

 

Gamle Museets selskapslokaler

Gamle Museet har selskapslokaler som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter; bryllup, julebord, firmafest, bursdagsfeiring, kick off og mye mer. Lokalet er stort og romslig, fordelt over flere etasjer og har maks kapasitet på 600 personer. Her kan man for eksempel arrangere storbryllup med hele familien, firmafest for bedriften eller bankett etter en konferanse. Det er med andre ord et flott og unikt eventlokale i Oslo sentrum som kan leies til alle anledninger.

Vi har lang erfaring med å arrangere alle typer selskap, og vet hvor viktig det er at arrangementet blir helt perfekt. Velger du Gamle Museet til ditt selskap, kan du føle deg trygg på at vi gjør vårt ytterste for å bidra til dette. Hos oss får du nemlig et skreddersydd opplegg etter dine ønsker og behov. Våre prosjektledere er dyktige i sitt fag, og bidrar gjerne med sin kunnskap både med tanke på planlegging og gjennomføring av selskapet. Ta gjerne kontakt hvis du vil komme på befaring eller har noen spørsmål om selskapslokalene våre. 

Fleksibelt selskapslokale

Navnet Gamle Museet er valgt med tanke på lokalets tidligere funksjon. Det var her Astrup Fearnley-museet lå før det flyttet til Tjuvholmen, og vi har bevart endel av stilen for å skape en helt spesiell look. Det er blant annet marmorgulv og flotte lysekroner som står i en lekker kontrast til den 9 meter høye betongveggen som ruver over lokalet. 

Med dette som utgangspunkt får man et unikt lokale som passer veldig fint til alt fra bryllup, familieselskap, julebord til lanseringsfest, kick off og firmafest. Du leier et fleksibelt selskapslokale med skreddersydd opplegg, slik at du kan få en feiring helt etter dine preferanser.

Valg av meny

Maten spiller en viktig rolle for de aller fleste, og spesielt når du skal arrangere et stort selskap for å markere en viktig begivenhet. Oslo er full av selskapslokaler i alle størrelser og stiler, som tilbyr alt fra fem retters selskapsmenyer til enkle småretter. Når du leier selskapslokaler på Gamle Museet får du et skreddersydd opplegg. For oss er det viktig at du og dine gjester får en god opplevelse, og derfor er vi fleksible. Du kan velge mellom alt fra enkel fingermat og tapas til treretters selskapsmenyer som står i stil med lokalet.

Menyene er satt sammen i samarbeid med dyktige kokker som har hatt fokus på gode smaksopplevelser og sesongbaserte råvarer. Du velger selv om du vil sette sammen elementer fra disse menyene, eller om du har egne ønsker for ditt selskap. Kontakt oss for å høre hvilke muligheter som finnes.

Populært selskapslokale til leie

Gamle Museet er et populært selskapslokale i Oslo vest/sentrum med store, åpne etasjer og ruvende vegger på 9 meter som skaper en unik atmosfære. Våre selskapslokaler leies eksklusivt, og du får muligheten til å bestemme det meste selv. 

Forhør deg gjerne med din kontaktperson om hvilke muligheter du har når du leier selskapslokaler hos oss. Vi har lang erfaring med å arrangere selskap, og kan komme med forslag hvis du står fast i planleggingen. Les også våre tips til planlegging av selskap.

Skreddersydde løsninger

Når du leier Gamle Museets selskapslokaler får du et skreddersydd opplegg etter dine ønsker og behov. Våre prosjektledere har lang erfaring, og hjelper deg med hele prosessen fra A til Å. Kontakt oss for å komme på befaring og for en uforpliktende samtale.