Nye selskapsmenyer og konferansemenyer

Profesjonell erfaring

Dalelv er en av Norges beste kokker og har nå lagt seg i selen og satt sammen en fantastisk meny som du kan bestille når du har konferanse eller selskap hos oss. På Gamle Museet har vi profesjonell erfaring med å arrangere alt fra konferanse, fagdager, kurs og seminarer til diverse selskaper som bryllup, bedriftsmiddager, sommerfester – både privat og i firmasammenheng. Vi har både lunsjbuffeter, tapasmenyer og treretters selskapsmenyer som du kan velge fritt mellom. 

Smaksrike kombinasjoner

En av nyhetene i lunsjbuffeten vår er en nydelig laksesashimi med soyatapioka, fenikkel, vårløk og aspargesbønner. På selskapsmenyen kan vi tilby forskjellige forretter, hovedretter og desserter i ulike kombinasjoner – alt etter deres preferanser. Hva med for eksempel råmarinert kveite med søtpotet til forrett og bresert kalvebryst til hovedrett? 

Husk desserten – den perfekte avslutningen på et nydelig måltid. En av våre nykommere er en frisk bringebærmousse med lakrismarengs og bær. 

Book ditt neste arrangement på Gamle Museet – nå vet du at maten kommer til å bli en snakkis!

 

Kim S