Eventlokaler Oslo

Det er mange forskjellige eventer et firma kan arrangere og ta del i. Uansett om det er å gjennomføre en konferanse for å synes i bransjen, eller om det er for et julebord for å sette pris på de ansatte, så er mulighetene mange. 

 

Finn riktig eventlokale i Oslo

Det finnes utallige eventlokaler i Oslo som leies ut til alle typer events og arrangement. Er du på jakt etter eventlokaler i Oslo er det lurt å søke basert på hva slags arrangement du skal ha. Her er en oversikt over de vanligste eventene:

  • Firmafest

  • Kick-off

  • Konferanse

  • Seminar

  • Markeringer

Firmafest

Det er ikke uvanlig for en bedrift å ha firmafester et par ganger i året. Det vanligste er sommerfest og julebord, gjerne i egne eventlokaler. I Oslo vil du finne lokaler som passer for de fleste type fester. Julebord kan være fint å arrangere i et hyggelig lokale som er pyntet tradisjonelt – som de fleste forbinder med julen. Ved julebord er det gjerne ønske om god plass til matservering og mange vil ha varmmat med tradisjonelle juleretter. Andre igjen ønsker en vinterbasert meny fordi de føler de får nok julemat ellers. 

På andre siden av året arrangeres det kanskje en sommerfest før alle tar ferie i sommermånedene. Når det skal arrangeres sommerfest er det gjerne hyggelig å kunne sitte på en stor terrasse eller ha havutsikt imens man nyter reker og et glass hvitvin? Det er flere eventlokaler i Oslo som har disse mulighetene. 

Noen firmaer har sportslige tradisjoner, som for eksempel at de stiller lag til Holmenkollstafett i hovedstaden eller en egen skidag for de ansatte. I slike anledninger kan det være veldig hyggelig å samles etterpå til bankett og firmafest, for å dyrke lagånden utover kvelden i felles skåler og jubelrop. Å samle kolleger på slike arrangement kan virkelig sette i sving lagånden. Både for de som er med på aktiviteten og de som står på sidelinjen og heier. Dersom du skal arrangere firmafest er det egentlig bare å bruke fantasien. Det er mange som arrangerer temafester også. De kan basere seg på f.eks. et årstall eller en epoke. Det finnes egne eventbyråer og eventlokaler i Oslo som kan hjelpe til med å arrangere temafest for et firma.

Kick-off

Veldig mange bedrifter arrangerer kick-off for å fyre av et nytt, positivt og produktivt år. Et kick-off er ofte også preget av teambuilding og morsomheter for de ansatte. Det er for eksempel mange som arrangerer lagkonkurranser for å bygge lagånd og sette i gang konkurranseinstinktet. Det er mulig å leie inn et eventbyrå til å gjennomføre konkurransene. Her er det mange muligheter. Fra hjernetrim til utendørsaktiviteter. Ta et par søk på nettet og se hvor mange forskjellige alternativer det finnes i Oslo. 

Det er litt forskjellig hvordan bedrifter velger å gjennomføre kick-off. Noen bedrifter velger å ha salgsrelatert opplegg med vekt på fokusprodukter og visjoner for det nye året blandet med morsomheter. Andre bedrifter igjen ønsker bare å lage et morsomt arrangement hvor de ansatte er i fokus og blir skjemt bort samtidig som de har muligheten til å få et bedre samhold. Et vellykket kick-off kan utgjøre en stor forskjell på arbeidsmiljøet, og det kan være en idè å bruke litt tid på å finne riktig eventlokale. Oslo er en stor by med mange lokaler i ulike størrelser. Skal man ha et realt kick off for de ansatte med underholdning, teambuilding og mat, er det kjekt å finne et eventlokale i Oslo med flere saler og rom, slik at man får plass til alle elementer i ett lokale.

eventlokaler-oslo-konsert.jpg

Konferanse

For å bli lagt merke til i bransjen og bli ansett som en profesjonell og viktig aktør, kan det være en fin idé å arrangere en konferanse. Mange eventlokaler i Oslo er store nok og har utstyr og ansatte som kan hjelpe deg å realisere drømmekonferansen. Planlegg tidlig og sjekk med nettverket ditt om noen har et eventlokale å anbefale. Kanskje har du deltatt på en god konferanse selv som var godt organisert. Da kan det være lurt å ta kontakt med utleier av eventlokalet og sjekke om det kan være noe for deg. Med et flott lokale og gode folk på plass gjenstår det å lande innhold og foredragsholdere, så er veldig mye av jobben gjort.

Seminar

For å gjennomføre et seminar er det ikke like store krav til lokalet. Et seminar krever gjerne ikke så stor plass, og det er ikke nødvendig med like komplisert lydutstyr som ved en konferanse. Det er utrolig mange eventlokaler i Oslo som kan passe for seminar – store som små. Så her er det bare å finne ut av hvilke lokaler som passer til den størrelsen dere vil være, og lete frem et fint lokale til seminaret. Det kan være fint å ha mulighet til å servere snacks, kaffe, te og annen drikke. Dersom det er et heldagsseminar må det også serveres lunsj. Seminar er en fin arena hvor fagfolk kan samles og diskutere spesifikke emner og holde presentasjoner for hverandre. Det krever ikke så stort budsjett som mange andre arrangement, men kan likevel bære frukter for fremtidig business.

Markeringer

Noen bedrifter gjør mye ut av markeringer og jubileum. Om det er for eksempel er bedriften som fyller år, kan dette feires – gjerne med et arrangement hvor lokalet er fylt med firmaprofilerte dekorasjoner eller har dekorasjoner i firmafargene. Her er mulighetene mange. Noen har et kakelag mens andre har en bedre middag. Ved slike markeringer er det lurt at eventlokalet har plass til profilerte dekorasjoner og mulighet for taler. Det skal ikke være vanskelig å finne et egnet eventlokale i Oslo til en slik markering, så lenge man har en forestilling om hvor mange man blir. Dersom det er mange deltakere på arrangementet vil det for eksempel være behov for godt lydutstyr. Dette er noe du bør undersøke når du leter etter eventlokaler i Oslo.

Andre type jubileum kan være lansering av et nytt og viktig produkt. Da vil det også være behov for produktrelaterte dekorasjoner til lokalet, på bordet, på kaken osv. 

Vi hjelper deg fra A til Å

Ønsker du å leie et eventlokale i Oslo sentrum? Vi leier ut lokale i Oslo til alle mulige anledninger. Hos oss får du et skreddersydd event etter dine ønsker og behov. Vi har en profesjonell bookingavdeling med dedikerte prosjektledere, som har lang erfaring med å arrangere selskap og events i alle størrelser og varianter. Du får en egen kontaktperson å forholde deg til som bistår deg med hele prosessen fra A til Å. 

På jakt etter drømmelokalet til ditt event? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 
festlokale-oslo-gamle-museet.jpg
festlokale-oslo-gamle-museet-mingling.jpg