Firmafest

Gamle Museet design element.png
Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+gjester2.png

Inntil 600 gjester
Fleksibelt lokale

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+prosjektledelse.png

Prosjektleder
Vi hjelper deg fra A til Å

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+drikkevarer1.png

Drikkeservering
Vi har alle rettigheter

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+utstyr.png

Lyd- og lysutstyr
Toppmoderne utstyr

 

Hovedsal 390 m2
400 sittende

Gamle+Museet+Selskapslokaler+og+konferanse,+big+time.jpg

Big Time Scene 160 m2
120 sittende

Gamle+Museet+selskapslokaler,+konferanse+Mingleområdet.jpg

Mingleområdet 240 m2
280 stående / 70 sittende

Gamle+Museet+selskapslokale,+konferanse,+messe+møterom+kapasitet.jpg

Møterom 80 m2
50 sittende

Lei et lokale til firmafesten

Gamle Museet har en kapasitet på rundt 4-500 personer til firmafesten, og er et fleksibelt festlokale med mange muligheter. Det kan være en utfordring å finne et lokale i Oslo sentrum som er stort nok for firmafest med flere hundre deltagere. Vi holder til i gangavstand fra Oslo S, og har dermed tilgang til alt av kollektivtrafikk og taxiholdeplasser rett ved. Lokalet kan deles opp etter behov, og det er mulighet for flere fine mingleområder til velkomstdrinken og i pausene. Vi har en scene med plass til dansegulv, som kan brukes til underholdning, for eksempel hvis dere ønsker å leie inn en artist, et band eller en konferansier. Dette er også noe vi kan være behjelpelig med, da vi har gode kontakter som formidler både norske og internasjonale artister. 

Kickoff eller julebord for bedriften

Gamle Museet er et stort og luftig lokale med stilfulle detaljer, som blant annet de flotte lysekronene som står i kontrast til den høye betongveggen. Fasilitetene legger en fin ramme rundt arrangementet, og skaper en god atmosfære for kvelden. Lokalet leies eksklusivt, slik at dere ikke blir forstyrret av andre. 

Her kan dere arrangere kick off eller julebord for flere hundre ansatte og/eller samarbeidspartnere. Lokalet deles inn i flere store saler og mindre grupperom, som alle kan brukes i løpet av kvelden. I Hovedsalen kan man for eksempel holde selve middagen, mens mingleområdet og Big Time-salen blir brukt til underholdning og ev. selskapsleker/aktiviteter. 

Vi er strålende fornøyde med Gamle Museet. Veldig hyggelige og flinke personer på jobb. Vi gleder oss allerede til neste gang.
— Marius Hoff Magnussøn, Drevent Eventbyrå

Festmeny og valg av mat

Vi tilbyr flere ulike selskapsmenyer med treretters middag som er satt sammen av dyktige kokker med sans for gode smakskombinasjoner og sesongens råvarer. Du kan fritt velge blant disse menyene, eller be om en annen meny dersom dere har spesifikke ønsker. Forhør deg med din kontaktperson og be om å få se de forskjellige menyene før du bestemmer deg. 

Konferanse og workshop med påfølgende middag

Det er mulig å leie vårt lokale som både konferanselokale og festlokale. Ønsker du å invitere kollegene dine til en fagdag først, som går over i middag og fest på kvelden, har vi mange muligheter. Gjestene kan for eksempel oppholde seg uforstyrret i en del av lokalet mens vi rydder og rigger om til festen. 

Skreddersydd opplegg til din firmafest

Når du leier Gamle Museet til firmafesten, kan du overlate det meste av planleggingen til oss. Vi tar oss av alt fra pynting og bordoppsett til servering av mat. En av fordelene med å leie Gamle Museet til firmafesten, er at vi er fleksible og kan tilrettelegge for deres ønsker. Vi har projektor og lerret flere steder i lokalet slik at man for eksempel kan vise frem bilder eller video fra en firmatur, en kolleksjon, produksjonsprosessen eller lignende.

Vi skreddersyr opplegget etter deres preferanser. Tidspunkt for servering; hvordan dere vil ha maten servert; hvor velkomstdrinken skal deles ut osv. er ting som dere blir enige med prosjektlederen om på forhånd. Vi kan også komme med forslag og tips til selskapsplanleggingen der du er usikker. Vi har en profesjonell bookingavdeling med dyktige prosjektledere som har lang erfaring med å arrangere firmafester på Gamle Museet. Spør oss gjerne om råd før du bestemmer deg, kanskje har vi noen triks på lur som vil gjøre kvelden helt perfekt. 

Teambuilding og aktiviteter

Noen bedrifter ønsker å gjøre noen aktiviteter i forbindelse med firmafesten. Vi har mange kontakter, og kan bistå med det meste. Ettersom lokalet vårt ligger i den eldste delen av Oslo, kan det for eksempel være interessant med en liten byvandring i Kvadraturen før gjestene ankommer lokalet. Med litt forberedelse kan du gi gjestene en liten quiz i løpet av kvelden med spørsmål fra vandringen.

Størrelsen på lokalet åpner også for at man kan gjøre endel aktiviteter på huset, som for eksempel dansekurs eller noe helt annet. Her er det kun fantasien som setter begrensninger. Vi tar gjerne en prat med deg dersom du vil ha tips til aktiviteter før eller i løpet av festen. 

Underholdning til festen

Lokalet har en scene med mulighet for dansegulv foran. Her er det muligheter for alt du kan tenke deg av underholdning til festen, for eksempel en standupkomiker, en artist eller et band, eller en foredragsholder/diktoppleser. Vi kan sette frem stoler ved behov. Kontakt oss gjerne hvis du er interessert i å leie underholdning til firmafesten. Våre kontakter kan formidle både norske og internasjonale artister, komikere og så videre. 

Til firmafesten dekker vi bord og pynter lokalet etter deres preferanser.

Til firmafesten dekker vi bord og pynter lokalet etter deres preferanser.

Vi kan også pynte inngangen av lokalet til firmafesten. Her har vi for eksempel pyntet inngangspartiet med ballonger i firmaets farger.

Vi kan også pynte inngangen av lokalet til firmafesten. Her har vi for eksempel pyntet inngangspartiet med ballonger i firmaets farger.

Arrangere firmafest for og med de ansatte

De fleste arbeidsplasser ønsker å lage en firmafest i Oslo eller et firmaarrangement et par ganger i året for å vise de ansatte at man setter pris på og anerkjenner jobben de gjør. Firmaer har gjerne forskjellige budsjett satt av til firmafester. Antall ansatte er også avgjørende for hvordan firmafesten kan gjennomføres. En firmafest kan gi kolleger en mulighet til å bli kjent med hverandre og kose seg sammen i en helt annen setting enn på jobben. Dersom det er et stort firma kan det være ansatte som kanskje bare ser hverandre ved kaffemaskinen eller i kantinen fordi de ikke jobber med de samme tingene. Å arrangere en firmafest i Oslo åpner opp for utallige muligheter for å arrangere en festlig kveld. En firmafest kan være for eksempel:

Firmaets julebord – årets happening

Julebord er en av de aller vanligste firmafestene. Det er mange forskjellige måter å planlegge og gjennomføre et julebord. For noen holder det å spise et bedre måltid sammen, mens andre tar den helt ut med aktiviteter, middag og dans. Arrangerer du firmafest i form av julebord i Oslo, er det noe for ethvert budsjett. Det lønner seg å finne ut hva slags julebord du ønsker å arrangere og ca. antall i god tid. Da er det lettere å gjøre research for å finne riktig lokale og det opplegget som passer for deg og kollegene dine.

Det finnes mange eventbyråer i Oslo som kan hjelpe til med å gjennomføre morsomme aktiviteter. Dersom det er ønske om en bedre middag og kanskje også med et musikkinnslag, er det utallige artister å velge mellom til firmafesten. Det er viktig å legge planer tidlig, for det er mange om benet i julebordsesongen. Det kan være vanskelig å gjennomføre et arrangement for mange gjester dersom du er sent ute. Bare å booke bord til mange på en restaurant kan bli en utfordring om ikke du er tidlig ute. 

Firmafest på sommeren

Sommerfest er også et konsept mange arbeidsplasser kjenner til. Ved å arrangere julebord og sommerfest får de ansatte en firmafest i halvåret. Veldig mange ønsker å holde sommerfester i lokaler med gode utemuligheter. I Oslo er det lokaler med både bakgårder og terrasser så det kan absolutt la seg gjøre. Uansett bør du være forberedt på dårlig vær og ha en plan B. På sommerfest er gjerne både mat og bekledning lett og enkel. Akkurat slik de fleste forbinder med sommeren. Det kan være en god idé med grillfest hvor en kokk står for et utvalg av grillretter som gjestene kan velge mellom. Det kan sette en avslappet stemning for din firmafest.

Dersom du skal holde firmafest i Oslo, kan det også være et tips å ha sjømat som tema. Finn gjerne et lokale med utsikt over sjøen og god sjømat på bordet. Det er også mulighet for å reise ut med båt på Oslofjorden som et alternativ til firmafesten på sommeren, med mulighet for servering av f.eks. reker. Dette gir en sommerlig opplevelse med den rette atmosfæren. Vær forberedt på at det kan være en regnværsdag. Det er ikke like hyggelig å sitte på en åpen båt hvis det regner. Da går det for eksempel an å ta en båttur først og trekke seg tilbake til et lokale eller spisested etterpå. 

Firmafest ved jubileer

Når en arbeidsplass fyller rundt år eller kanskje har prestert usedvanlig godt, er det nesten obligatorisk med en eller form for markering. Et jubileum kan være litt høytidelig og med fokus på arbeidsplassen. Da feires de ansatte som en enhet med en smakfull firmafest. Noen kan velge å holde bankett, men det er også vanlig med en bedre middag. Da bør man finne et egnet lokale til denne typen firmafest, med god nok akustikk og teknisk utstyr til for eksempel taler og underholdningsinnslag. Undersøk hvilke festlokaler som tilbyr dette, sjekk kapasiteten til det enkelte lokalet.

Det er viktig å finne et lokale til firmafesten som er dimensjonert for firmaets størrelse. Det kan også være ønske om å ha med bannere eller lignende med logoen på som kan plasseres rundt i lokalet. Kanskje bestille inn servietter, bordpynt eller lignende med firmaets logo på. Når lokalet skal dekoreres kan det være fint å ta utgangspunkt i logens farger så det gir et helhetlig inntrykk og gjestene får følelsen av stolthet og eierskap til arbeidsstedet sitt.  

Kick-off med firmafest

Mange firmaer starter året med en kick-off for å sparke i gang et nytt år. Når det arrangeres kick-off er det gjerne fokus på teambuilding og å gi de ansatte positive forventninger til det nye året. I en slik anledning kan det passe veldig godt med aktiviteter før en eventuell middag og selve firmafesten starter. Også i dette tilfellet kan det være lurt å sjekke ut forskjellige eventbyrå som arrangerer aktiviteter og finne noe som kan passe for din firmafest. Det er gjerne fokus på jobben selv om kick-off også er en type firmafest. Kanskje en morsom vri på noen av satsingspunktene for året. Det er veldig forskjellig hvordan et firma velger å legge opp et kick-off, men det aller viktigste er å sette en positiv setting på opplegget så de ansatte føler de får et morsomt og oppmuntrende avspark inn i det nye året.

Lurer du på noe i forbindelse med din firmafest? Kontakt oss for en uforpliktende samtale eller for å se på vårt lokale. Vi har arrangert mange firmafester i våre lokaler, og har lang erfaring med alle typer events for bedriften.