Festlokale Oslo

 

Finn riktig festlokale i Oslo

Dersom du arrangerer en festlig tilstelning i Oslo er det utallige festlokaler å velge mellom. Det er lokaler for enhver type fest. Valg av festlokale avgjøres gjerne av budsjett, antall mennesker, om du ønsker at det skal være servering på stedet eller om du er ute etter en bestemt stil på festlokalet. Oslo er dessuten stort og har mange muligheter.

Du kan velge å leie festlokale i Oslo sentrum, eller du kan bevege deg ut i bydelene og få en helt annen puls på omstendighetene. Det er viktig å gjøre research i forkant så du vet hvilke muligheter du har. Det vil være enklere for deg om du har en idé om hva du ønsker. Da vil ikke utvalget være så overveldende. Det er flere fordeler med å velge et festlokale i Oslo:

  • Beliggenheten

  • Stort utvalg av lokaler

  • Stort utvalg av aktiviteter

Beliggenhet

Oslo er enkelt å reise til. Dersom gjestene kommer langveis fra er det mulig å ta både fly, buss, tog og båt. Det vil gjøre det enklere å be inn gjester fra andre steder i landet. Det er mange hoteller i alle prisklasser i Oslo, og dersom du velger festlokale utenfor sentrum er det et godt tilbud av kollektivtrafikk ut til alle bydelene. 

Dersom du arrangerer en firmafest er det også fint å ha den i Oslo med tanke på de kollektive mulighetene for å komme seg til hovedstaden vår. Det er mange som jobber i Oslo, men som bor utenfor sentrum. 

Dersom du arrangerer en fest hvor gjestene kommer fra flere steder i landet, er det også muligheter for sightseeing i Oslo. Festlokalet kan dessuten ligge i nærheten av endel sights, slik at gjestene kan velge å dra til byen litt før og se seg litt rundt. Det er mye å finne på og mye å se. Det kan være gøy for gjester som ikke besøker byen så ofte og som kanskje gjør festdeltakelsen til et helgebesøk.

Stort utvalg av festlokaler i Oslo

Det skorter ikke på utvalg av festlokaler i Oslo. Det finnes store lokaler, små lokaler, lokaler med full bevertning og lokaler hvor du sørger for mat og drikke selv. Mulighetene er mange. Du bør vite antallet gjester, budsjett og beliggenhet før du begir deg ut på nettet for å finne det festlokalet i Oslo som passer for deg. Det vil hjelpe deg å komme frem til riktig lokale for din fest. Det lønner seg også å forhøre seg med venner og bekjente, for anbefalinger fra andre kan være til stor hjelp i utvelgelsesprosessen. 

Når du tenker budsjett er det også viktig at du undersøker hva du faktisk får med i prisen ved leie av et festlokale i Oslo sentrum. Dersom du tenker at du vil sørge for alt selv må du anslå en pris for hva det vil koste å kjøpe det du trenger av varer og tjenester. 

Dersom du velger et festlokale med bevertning vil du få med de varer og tjenester du trenger uten å måtte ha mange baller i luften under planleggingsfasen. Det kan gjøre planleggingen mindre stressende, for da forholder du deg gjerne til en kontaktperson som koordinerer festen for deg. Dersom du holder i flere tråder vil det kreve bedre oversikt så du er sikker på at alle bitene faller på plass innen festen. 

Når på året festen arrangeres vil også ha innvirkning på valg av festlokale. Dersom det er sommerfest vil det kanskje friste med et lokale som ligger ved sjøen eller langs Akerselva. Skal du arrangere en fest på vinterstid, kan det friste mer at festlokalet ligger sentralt i Oslo så ikke gjestene må trave rundt i snøvær. Enkelte ønsker også å gi festen et annet preg ved leie lokale utenfor sentrum i en av de trendy bydelene. Det kan gi gjestene en ny opplevelse og kanskje få dem til å besøke en del av Oslo de aldri har besøkt før.

Aktiviteter til festen

Noen ganger er det mer enn nok å huske på festlokale, gjester, god mat og drikke for at det skal bli en god fest. I noen tilfeller leier man festlokaler for å ha et arrangement med opplegg. Så kanskje er du på jakt etter aktiviteter som deltakerne kan være med på i sammenheng med festen? Dersom du har lagt festlighetene til Oslo så har du mange aktiviteter å velge mellom. Enkelte festlokaler i Oslo tilbyr også egne aktiviteter og kan bistå med underholdning og andre ting du måtte ønske.

Du kan også velge å ta aktivitetene først på dagen utenfor festlokalene. Dersom du har en gjeng aktive gjester som liker fart og spenning finnes det både klatrepark og gokartbaner i hovedstaden. Dersom dere ønsker en litt roligere form for aktivitet, kan dere f.eks. spille minigolf eller bowle. Ønsker du å trimme deltakernes hjerner kan dere teste ut mysteriespill som f.eks. «escape room». Det er noe for enhver smak så du har alle muligheter til å velge noe som passer for dine gjester. 

Det er selvsagt også mulig å finne på noe i festlokalet. I så fall må du ta dette i betraktning når du velger lokale. Dersom du ønsker å ha underholdning må det legges til rette så det lar seg gjennomføre. Da må du ha lyd og utstyr i tillegg til en scene. Det kan jo også hende at du ønsker at festlighetene skal ende med at gjestene sliter på seg vannblemmer på dansegulvet. Da ønsker du kanskje en DJ og et godt lydanlegg. Alt er mulig – det er bare å finne riktig festlokale i Oslo som tilbyr det du ønsker for din fest.

Du vil sikkert kunne få gode tips og råd av utleier når du oppgir hva slags arrangement du ser for deg. Planlegg tidlig og forsøk å kartlegge hva slags fest du ønsker så tidlig du kan, slik at du finner festlokalene som møter dine forventninger.

Vi har festlokale i Oslo sentrum

Hos oss blir du godt ivaretatt når du arrangerer fest i vårt festlokale. Oslo kryr av muligheter til aktiviteter og underholdning både før og under festen, og vi kan være behjelpelige med å skaffe det du måtte trenge. Vi har en profesjonell bookingavdeling med dedikerte prosjektledere som har lang erfaring med å arrangere selskap og events i alle størrelser og varianter.  Vi tilbyr skreddersydde løsninger og bistår deg med hele prosessen fra A til Å.

På jakt etter drømmelokalet til din feiring? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 
festlokale-oslo-gamle-museet.jpg
festlokale-oslo-gamle-museet-mingling.jpg