Leie lokaler Oslo

 
leie-lokaler-oslo-konferanse.jpg
leie-lokaler-oslo-konsert.jpg
leie-lokaler-oslo-messe.jpg

Finn riktig lokale til ditt arrangement 

Er du på jakt etter et passende lokale til arrangementet ditt? Her er noen tips til hva du bør se etter ved et lokale, og hvorfor det lønner seg å leie lokaler i Oslo sentrum.

Et hyggelig lokale kan bidra til å skape en flott ramme rundt et arrangement, enten det dreier seg om en konferanse, et julebord eller bryllup. Men ulike arrangementer krever ulike lokaler og ulik tilrettelegging. Når du starter jakten på et lokale, er det flere ting du bør ha i tankene, som størrelse, beliggenhet og hvordan lokalet hjelper til med tilretteleggingen. Kanskje du har planer om å leie lokale i Oslo sentrum? Da har du straks et større antall lokaler å velge mellom. I Oslo finnes lokaler i alle størrelser og prisklasser, og det er mange gode grunner til å legge arrangementet hit.

Lokaler til kurs og konferanser

Det første man bør spørre seg når man skal leie et lokale, er hvor mange gjester eller deltakere man ønsker å samle. Er det et stort eller lite arrangement? Dersom man har en viss oversikt over antall deltakere, har man et godt utgangspunkt for å finne et lokale med passe størrelse, enten man vil leie lokale i Oslo eller utenfor byen. Skal man arrangere et kurs, er det lurt å gå for et lokale som ikke virker for stort og romslig slik at deltakerne «drukner» i det. Å skape en hyggelig og intim atmosfære rundt undervisningen gir økt lærelyst og mer nærhet til kursdeltakerne. Godt med dagslys i moderne lokaler samt nødvendig teknisk utstyr er med på å skape en god ramme rundt læringen. 

Dersom det er snakk om en større konferanse, er det flere ting som bør tilrettelegges. Ikke bare trenger lokalet teknisk utstyr som storskjermer, projektor og mikrofoner, men også tilstøtende rom til pauser, mingling og servering av mat. Etter en lang konferanse på dagtid, er det dessuten hyggelig å kunne avslutte med en festmiddag senere på kvelden. Ønsker du å leie lokaler i Oslo som egner seg for begge deler? Det finnes et stort utvalg av lokaler i bykjernen som i en håndvending kan gjøres om til festlokale når konferansedagen er over. Enten du ønsker å imponere dine gjester på en takterrasse med utsikt over byen eller i et lokale nær til sjøen – Oslo kan by på det meste! 

Sammenlign priser og gå på befaring! 

Et godt tips når man skal leie lokaler i Oslo, er å sende forespørsel til ett eller flere lokaler samtidig slik at man kan innhente tilbud og sammenligne priser. Dermed kan man luke vekk dem som er for dyre, eller slå til på en pakkeløsning som inkluderer middagsmeny og skreddersydd opplegg fra A til Å. 

Sørg for å ha et godt budsjett, slik at du vet hva du kan ta høyde for. Det lønner seg også å gå på befaring i lokalet først, for å se hvordan alt kan legges til rette på den måten du ønsker. Slik kan du danne deg et bilde av hvordan arrangementet vil bli seende ut. Dessuten får du anledning til å komme med flere spørsmål og møte kontaktpersonen ansikt til ansikt. Dere vil sannsynligvis få mye med hverandre å gjøre i tiden som kommer.

Hva kan lokalet bistå med?

Hvis man velger å leie lokaler i Oslo, for eksempel til en konferanse, vil mange av utleielokalene kunne bistå deg med oppsett av teknisk utstyr og annet som trengs til eventuelle festligheter etterpå. Det er ikke sikkert lokalet har alt utstyret du trenger, men i så fall kan de sikkert skaffe leverandør av dette. Har du noen bestemte kriterier som stedet må oppfylle, kan du selvsagt forhøre deg om dette på forhånd. 

Med erfarne prosjektledere til rådighet kan du få hjelp til gjennomføringen av hele arrangementet, og på den måten slipper du og dine medarbeidere å måtte ordne med alt det praktiske selv. Det er godt å kunne senke skuldrene og konsentrere seg om gjestene når du vet at alt annet blir tatt hånd om på stedet. 

Det finnes også muligheter for å leie lokaler i Oslo som tilbyr artister og annen underholdning via sine egne kontakter. Ulike menypakker med flere retters middager, lunsj og velkomstdrinker er gjerne inkludert i leien. Lokaler i Oslo med eget kjøkken finnes det også mange av. Her kan de sette sammen den perfekte menyen for deg, helt etter ditt ønske. 

Hjelp, jeg trenger et festlokale!

Er det en stor bryllupsfeiring eller bursdag på gang? Hvis du ønsker å leie lokale i Oslo til den store begivenheten, finnes det utallige steder å velge mellom, og det er lett å gå seg vill i jungelen av tilbud. Først bør du tenke over hva slags fest det skal være – foretrekker du et stort, høytidelig selskap eller en mindre samling med kun dine nærmeste? Sett deg ned med dine nærmeste og skriv en gjesteliste slik at du ser hvor mange gjester du må ha plass til. 

Det lønner seg å være tidlig ute med planleggingen og booking av lokale. Når man skal leie lokaler i Oslo, særlig til bryllup, må man nemlig være rask – mange lokaler er leid ut i god tid før bryllupsesongen nærmer seg. Beliggenheten bør du også ta stilling til. Ser du for deg en romantisk bryllupsfest på en tradisjonsrik herregård i mer landlige strøk, eller foretrekker du et stilig og mer moderne lokale i høyden eller i historiske omgivelser midt i byen? Se gjerne etter et lokale med tilstøtende rom der gjestene kan trekke seg tilbake i pausene og slappe av. Hvis du skal arrangere en mindre bursdagsfest, kan det være en idé å ha lukket selskap i en restaurant eller leie bakgården til et utested om sommeren. Mer uhøytidelig blir det ikke! Du kan leie lokaler i Oslo i de mest «bortgjemte» bygninger som du ikke ante egnet seg som festlokale! 

Etter å ha innhentet tilbud fra aktuelle steder, er det lurt å gå på befaring før du tar ditt endelige valg. Et lokale kan faktisk være med på å sette stemningen for hele festen, derfor er det viktig å kjenne etter om stedet har den rette atmosfæren. Uansett hva man velger når man skal leie lokale i Oslo, så er rammen rundt den store dagen viktig! 

Det er også lurt å ha i bakhodet når man skal arrangere julebord for sine ansatte. Et julebord er en viktig sosial happening på jobb, og alle synes det er hyggelig å bli gjort stas på. Du kan leie lokaler i Oslo der utleier bistår deg med all praktisk tilrettelegging, enten det gjelder julebord eller bryllup. Lokalene har gjerne den ekspertisen som skal til for å skape en vellykket fest, og kan være behjelpelig med både matservering, pynting av bord, og kanskje også sørge for underholdning.

Hvorfor leie lokale i Oslo? 

Det er mange gode grunner til å leie lokale i Oslo sentrum. Ikke bare har man et stort antall lokaler å velge blant; Oslo har en liten bykjerne med kort avstand til det meste, noe som er spesielt praktisk hvis arbeidsplassen ligger sentralt i byen og man skal holde kurs eller konferanse her. Dessuten kan deltakerne stikke ut i pausene for å ta seg en kaffe på en uterestaurant eller gå på shopping. 

For dem som kommer utenbys fra og ønsker å leie lokale i Oslo, er det hyggelig å kunne ta med sine ansatte hit på et heldagskurs eller overnatte i forbindelse med arrangementet. Skal man ha et stort bryllup med flere gjester som kommer langveis fra med fly eller tog, er de raskt på plass i hjertet av Oslo med gåavstand til de fleste lokaler. 

Her finnes det også utallige hoteller i alle størrelser og prisklasser hvis man trenger overnattingsmuligheter. Men én ting er viktig å huske på; vil du leie lokale i Oslo bør du være tidlig ute med å booke både lokale og hotell. Det er mange som ønsker å legge arrangementet hit også på grunn av nærheten til alt det spennende som rører seg i hovedstaden. Oslo er blitt en moderne hovedstad som kan måle seg med andre større hovedsteder, og er attraktiv å vise fram for sine gjester. Her har du dessuten anledning til å velge mellom alt fra hovedstadens asfaltjungel til herregårder omkranset av idyllisk natur. Kort sagt, Oslo er et fantastisk utgangspunkt for enhver tilstelning! 

Vi hjelper deg fra A til Å

Ønsker du å leie et lokale til ditt event? Våre lokaler kan leies til alle mulige anledninger, både private feiringer og firmaevents. Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker og behov. Vi har en profesjonell bookingavdeling med dedikerte prosjektledere som har lang erfaring med å arrangere selskap og events i alle størrelser og varianter.  Du får en egen kontaktperson å forholde deg til som bistår deg med hele prosessen fra A til Å. 

På jakt etter drømmelokalet til ditt arrangement? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 
festlokale-oslo-gamle-museet.jpg
festlokale-oslo-gamle-museet-mingling.jpg