Sjekkliste før sommeren

 

Planlegg høstkonferansen i tide

Det er aldri for tidlig å starte planleggingen, for det er mange brikker som skal på plass. Selv om du kanskje har vært med på dette før, er det lurt å ta en liten sjekk på om alt er klart før du tar sommerferie. Skal du arrangere en konferanse, er det for eksempel mye du kan få unna i en stille periode, slik at du får mindre stress når ferien er over. Her er en liten sjekkliste over ting som er praktisk å få unna så tidlig som mulig.

Finn et egnet konferanselokale

Lokalet du velger kan faktisk være avgjørende for hvorvidt konferansen blir en suksess. Velg et lokale som svarer til dine forventninger, og som kan tilby tjenester og utstyr som trengs for at ditt arrangement blir vellykket. Les mer om hva vårt konferanselokale i Oslo sentrum kan tilby.

Send ut et forvarsel til de du vil invitere 

Det kan være lurt å varsle potensielle deltakere om at du planlegger noe, slik at de kan holde av dagen allerede nå. Du vil jo at flest mulig kommer for å hente inspirasjon.

Finn gode foredragsholdere

Prøv å hanke inn foredragsholdere/bidragsytere til konferansen så fort du har satt en dato, spesielt hvis du har valgt et tidspunkt der det er mange konferanser. Kalenderen fyller seg raskt for populære talere.

Når du har krysset av disse punktene, kan du ta sommerferie med god samvittighet og bare nyte å ha fri. Til høsten kan du planlegge i detalj, og hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss. Vi er på plass i hele sommer, og bistår deg gjerne med små og store ting.

Tips til deg som planlegger en konferanse

Trenger du litt tips til konferansen? Vi har samlet flere gode råd på en side som du kan hente inspirasjon fra.