Lei et stort lokale til firmafesten

Gamle Museet design element.png
Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+gjester2.png

Inntil 600 gjester
Fleksibelt lokale

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+prosjektledelse.png

Prosjektleder
Vi hjelper deg fra A til Å

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+drikkevarer1.png

Drikkeservering
Vi har alle rettigheter

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+utstyr.png

Lyd- og lysutstyr
Toppmoderne utstyr

 

Hovedsal 390 m2
400 sittende

Gamle+Museet+Selskapslokaler+og+konferanse,+big+time.jpg

Big Time Scene 160 m2
120 sittende

Gamle+Museet+selskapslokaler,+konferanse+Mingleområdet.jpg

Mingleområdet 240 m2
280 stående / 70 sittende

Gamle+Museet+selskapslokale,+konferanse,+messe+møterom+kapasitet.jpg

Møterom 80 m2
50 sittende

 

Firmafest på Gamle Museet

Gamle Museet har en kapasitet på rundt 4-500 personer som festlokale, og er et fleksibelt lokale med mange muligheter. Det kan være en utfordring å finne et lokale i Oslo sentrum som er stort nok for firmafest med flere hundre deltagere. Vi holder til i gangavstand fra Oslo S, og har dermed tilgang til alt av kollektivtrafikk og taxiholdeplasser rett ved. Lokalet kan deles opp etter behov, og det er mulighet for flere fine mingleområder til velkomstdrinken og i pausene. Vi har en scene med plass til dansegulv, som kan brukes til underholdning, for eksempel hvis dere ønsker å leie inn en artist, et band eller en konferansier. Dette er også noe vi kan være behjelpelig med, da vi har gode kontakter som formidler både norske og internasjonale artister. 

Kickoff eller julebord for bedriften

Gamle Museet er et stort og luftig lokale med stilfulle detaljer, som blant annet de flotte lysekronene som står i kontrast til den høye betongveggen. Fasilitetene legger en fin ramme rundt arrangementet, og skaper en god atmosfære for kvelden. Lokalet leies eksklusivt, slik at dere ikke blir forstyrret av andre. 

Her kan dere arrangere kickoff eller jubileumsfest for flere hundre ansatte og/eller samarbeidspartnere. Lokalet deles inn i flere store saler og mindre grupperom, som alle kan brukes i løpet av kvelden. I Hovedsalen kan man for eksempel holde selve middagen, mens mingleområdet og Big Time-salen blir brukt til underholdning og ev. selskapsleker/aktiviteter. 

Vi er strålende fornøyde med Gamle Museet. Veldig hyggelige og flinke personer på jobb. Vi gleder oss allerede til neste gang.
— Marius Hoff Magnussøn, Drevent Eventbyrå

Festmeny og valg av mat

Vi tilbyr flere ulike selskapsmenyer med treretters middag som er satt sammen av dyktige kokker med sans for gode smakskombinasjoner og sesongens råvarer. Du kan fritt velge blant disse menyene, eller be om en annen meny dersom dere har spesifikke ønsker. Forhør deg med din kontaktperson og be om å få se de forskjellige menyene før du bestemmer deg. 

Konferanse og workshop med påfølgende middag

Det er mulig å leie vårt lokale som både konferanselokale og festlokale. Ønsker du å invitere kollegene dine til en fagdag først, som går over i middag og fest på kvelden, har vi mange muligheter. Gjestene kan for eksempel oppholde seg uforstyrret i en del av lokalet mens vi rydder og rigger om til festen. 

Skreddersydd opplegg til din firmafest

Når du leier Gamle Museet som festlokale, kan du overlate det meste av planleggingen til oss. Vi tar oss av alt fra pynting og bordoppsett til servering av mat. En av fordelene med å leie Gamle Museet til firmafesten, er at vi er fleksible og kan tilrettelegge for deres ønsker. Vi har projektor og lerret flere steder i lokalet slik at man for eksempel kan vise frem bilder eller video fra en firmatur, en kolleksjon, produksjonsprosessen eller lignende.

Vi skreddersyr opplegget etter deres preferanser. Tidspunkt for servering; hvordan dere vil ha maten servert; hvor velkomstdrinken skal deles ut osv. er ting som dere blir enige med prosjektlederen om på forhånd. Vi kan også komme med forslag og tips der du er usikker. Vi har en profesjonell bookingavdeling med dyktige prosjektledere som har lang erfaring med å arrangere firmafester på Gamle Museet. Spør oss gjerne om råd før du bestemmer deg, kanskje har vi noen triks på lur som vil gjøre kvelden helt perfekt. 

Teambuilding og aktiviteter

Noen bedrifter ønsker å gjøre noen aktiviteter i forbindelse med firmafesten. Vi har mange kontakter, og kan bistå med det meste. Ettersom lokalet vårt ligger i den eldste delen av Oslo, kan det for eksempel være interessant med en liten byvandring i Kvadraturen før gjestene ankommer lokalet. Med litt forberedelse kan du gi gjestene en liten quiz i løpet av kvelden med spørsmål fra vandringen.

Størrelsen på lokalet åpner også for at man kan gjøre endel aktiviteter på huset, som for eksempel dansekurs eller noe helt annet. Her er det kun fantasien som setter begrensninger. Vi tar gjerne en prat med deg dersom du vil ha tips til aktiviteter før eller i løpet av festen. 

Underholdning til festen

Lokalet har en scene med mulighet for dansegulv foran. Her er det muligheter for alt du kan tenke deg, for eksempel en standupkomiker, en artist eller et band, eller en foredragsholder/diktoppleser. Vi kan sette frem stoler ved behov. Kontakt oss gjerne hvis du er interessert i å leie underholdning til firmafesten. Våre kontakter kan formidle både norske og internasjonale artister, komikere og så videre. 

Til firmafesten dekker vi bord og pynter lokalet etter deres preferanser.

Til firmafesten dekker vi bord og pynter lokalet etter deres preferanser.

Vi kan også pynte inngangen av lokalet til firmafesten. Her har vi for eksempel pyntet inngangspartiet med ballonger i firmaets farger.

Vi kan også pynte inngangen av lokalet til firmafesten. Her har vi for eksempel pyntet inngangspartiet med ballonger i firmaets farger.