Firmafest Oslo

Gamle Museet design element.png

Gi noe tilbake til dine ansatte

Å arrangere en firmafest er en fin måte å gi sine medarbeidere noe tilbake. Det å vise at man setter pris på sine ansatte er en vinn-vinn-situasjon for alle parter. En firmafest knytter de ansatte tettere sammen og bidrar til et hyggeligere arbeidsmiljø når hverdagen er tilbake igjen, og det er en verdifull kapital som kommer bedriften til gode. 

Fornøyde ansatte gir arbeidsglede og økt innsatsvilje. Det er viktig for medarbeiderne å føle at de blir gjort stas på. En vellykket firmafest skaper gode minner, og for deg som leder er det en fin anledning til å si noe om hvordan det står til med bedriften samt å gi medarbeiderne gode tilbakemeldinger, noe som skaper motivasjon for videre arbeid. 

Vær ute i god tid med planleggingen! 

Har firmaet et stort jubileum på trappene eller planer om et kick off i forbindelse med en lansering? Skal dere ha sommerfest, eller er det rett og slett snakk om en anledning til å finne på noe gøy sammen? Uansett hva slags firmaarrangement det dreier seg om, er det viktig å være ute i god tid med planleggingen, for det er mange biter som skal på plass. 

Start med å sette opp et par datoer som kan være aktuelle, og send ut forslagene til dine ansatte. OBS! Hvis dere er mange i bedriften, kan det være lurt å sette en dato uten å involvere alle. Det er praktisk talt umulig å finne en dato som vil passe for absolutt alle, og da er det lurt å unngå for mange henvendelser om dette. Når du har fått datoen på plass, kan du ta neste skritt; å finne et egnet festlokale.

Lag en liste over aktuelle steder og forhør deg med flere samtidig om pris og ulike tilbud, som hva slags menyer de kan tilby og om de eventuelt kan skaffe underholdning. Det er mye som skal bookes og ordnes i forkant av en firmafest, og Oslo har mange forskjellige lokaler å by på. Hvis du gjør litt research i forkant, vil det være enklere for deg å finne et egnet lokale til firmafesten. I Oslo har du et stort utvalg av selskapslokaler å velge mellom. Mange har erfaring med å arrangere forskjellige jobbevent, og kan gi gode råd i den forbindelse. Forhør deg med de aktuelle lokalene hva de kan bistå med, og om de kan være behjelpelig med for eksempel underholdning til deres firmafest i Oslo.

Det er også viktig å sjekke om festlokalet har nødvendig teknisk utstyr på plass, spesielt hvis det skal være underholdningsinnslag. Sjekk med lokalene du vurderer om de kan gi deg en oversikt over det tekniske utstyret, og hvilke muligheter man har på stedet. 

Hva med et tema for firmafesten?

En firmafest trenger ikke nødvendigvis å handle om en tradisjonell fest med dans og taler. Hva med å gjøre litt ekstra ut av det og satse på et tema for festen? Da har man dessuten et godt utgangspunkt for å velge et egnet lokale, og det blir enklere å finne passende dekorasjoner. 

Har man tenkt å ha noen slags underholdning, går det an å leie inn en stand up-komiker eller foredragsholder som kan belyse temaet dere har satt opp. Det vil garantert bli en suksess, og i tillegg gi faglig påfyll i en ledig og hyggelig setting. Gjelder det underholdning generelt, kan man høre med utleier i lokalet om de har kjennskap til ulik type underholdning som kunne passe til nettopp din firmafest. Oslo er full av artister, komikere og andre underholdere som stiller opp på alle slags firmaevent og arrangement. 

Finn riktig lokale til firmafesten

Skal du arrangere en stor firmafest i Oslo, finnes det et utvalg av lokaler som kan bistå deg i å arrangere festen, slik at man slipper å ta stilling til alle detaljer. Valg av lokale har mye å si for hva slags ramme dere ønsker rundt festen. Et passende og hyggelig lokale kan faktisk være med på å sette hele stemningen for festen! Her er det bare budsjettet og fantasien som setter grenser for din firmafest; Oslo kan by på alt fra store, luftige lokaler i moderne høyhus til små og intime lokaler i bydelene. 

Planlegger du en sommerfest for dine ansatte, har du kanskje lyst til å holde arrangementet utendørs? I så fall bør man forsikre seg om muligheten for parasoller eller tak i tilfelle regn, og hvorvidt stedet har et alternativ for å være inne ved dårlig vær. Stratos på Youngstorget byr på begge deler med en stor takterrasse i 12. etasje i tilknytning til selskapslokalet. 

Istedenfor å satse på uteservering, kan man se etter et lokale som ligger nær sjøen, eller som har utsikt over byen. Det sikreste av alt er å velge et lokale med stort inneområde, for la oss være ærlige; i Norge er det vanskelig å planlegge utefester på grunn av det ustabile været. Velg heller et lokale som tilbyr en helhetlig opplevelse, og som kan gi dere den festen dere ønsker. 

Å arrangere firmafest i Oslo byr på mange valgmuligheter, det er derfor viktig å være ute i god tid med å få reservert det lokalet man ønsker seg. Uansett om det gjelder et lukket selskap i en restaurant eller et større arrangement, kan du som regel avtale en befaring på stedet for å finne ut om lokalet passer arrangementet ditt. Har man planer om underholdning, bør man også tenke over om det er plass til den underholdningen man ønsker i selve lokalet.

Når valg av lokale og eventuell underholdning er bestemt, gjenstår det å sende ut invitasjoner med dato og sted for festen, hva slags menyer man kan velge mellom, informasjon om tema og/eller underholdning, antrekk og frist for påmelding. 

Lykke til med festen!

Vi gjør jobben for deg

Synes du det er overveldende og mye å huske på til firmafesten? Vi har lang erfaring med å arrangere alle typer firmafester i Oslo sentrum, og hjelper deg med hele prosessen fra A til Å. Vår bookingavdeling består av dyktige prosjektledere med lang erfaring innen eventplanlegging, og du får en kontaktperson som jobber dedikert med ditt arrangement. 

Når du velger Gamle Museet til din firmafest, får du et skreddersydd opplegg som er tilpasset dine ønsker og behov. Vi gjør jobben for deg, slik at du kan fokusere på festen og gjestene dine. Len deg tilbake, og la oss ta oss av alle detaljene.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

 
Finn et lokale som har god plass til dansegulv og minglesoner.

Finn et lokale som har god plass til dansegulv og minglesoner.

Det er vanlig å booke inn underholdning til firmafesten. Forhør deg med lokalet om de kan formidle noen hvis du er usikker på hva du vil ha.

Det er vanlig å booke inn underholdning til firmafesten. Forhør deg med lokalet om de kan formidle noen hvis du er usikker på hva du vil ha.