Messelokale

Gamle Museet design element.png
Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+gjester2.png

Inntil 600 gjester
Fleksibelt lokale

Gamle+Museet+Selskap,+konferanse,+messe+hovedsal.jpg

Hovedsal 390 m2
600 stående / 500 sittende

Prosjektleder
Vi hjelper deg fra A til Å

Gamle+Museet+Selskapslokaler+og+konferanse,+big+time.jpg

Big Time Scene 160 m2
400 stående / 200 sittende

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+drikkevarer1.png

Drikkeservering
Vi har alle rettigheter

Mingleområdet 240 m2
400 stående / 100 sittende

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+utstyr.png

Lyd- og lysutstyr
Toppmoderne utstyr

Gamle+Museet+selskapslokale,+konferanse,+messe+møterom+kapasitet.jpg

Møterom 80 m2
90 stående / 70 sittende

 

Praktisk messelokale i Oslo sentrum

Konferanse og messe i ett

Gamle Museet er perfekt for deg som skal arrangere en parallellkonferanse med messe og utstilling. Vi har to store saler, et grupperom og et stort mingleområde som binder alle salene sammen. Her kan du for eksempel arrangere konferanse med foredrag eller workshop i den ene delen av lokalet, mens utstillere kan sette opp sine stands i den andre salen uten å forstyrre foredraget. 

Mingleområdet eller galleriet er også fine steder å sette opp stands til utstillere, dersom man for eksempel ønsker å bruke begge salene og grupperommet til, showroom, seminarer og foredrag. I pausene kan gjestene mingle og prate med utstillere. 

Kort vei til kollektivtrafikk

Med kun få minutters gange fra Oslo S er det svært enkelt å komme seg til og fra lokalet. Vi har egen varelevering i tilknytning til garasjen, og her er det mulig for utstillere å kjøre bilen helt inn i lokalet for enklere av- og pålessing. Dette er et lokale som er godt egnet for å stille ut biler e.l. Klikk her for å se plantegninger av messelokalet.

Optimal profilering av produkter

Utstillere kan sette opp stands rundt omkring i lokalet for å profilere sine bedrifter eller produkter. I tillegg tilbyr vi også muligheten for å profilere seg selv på en eller flere av de 5 skjermene som henger rundt omkring i lokalet. Både bilde, tekst og video er mulig å vise frem på disse skjermene.

Skreddersydd opplegg

På jakt etter et messelokale i Oslo? Et vellykket arrangement krever god planlegging, og våre prosjektledere er profesjonelle og har bred erfaring fra alle typer arrangement på Gamle Museet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og tilpasser ethvert opplegg etter ønsker og behov. Dette bidrar til at du som arrangør er i trygge hender når du leier vårt messelokale. Du får en kontaktperson å forholde deg til, som jobber dedikert med ditt event fra begynnelse til slutt. 

Av mat kan vi servere fingermat og tapas med ulike retter, eller en tilpasset meny etter deres ønske. Kontakt oss gjerne for å komme på en befaring og ta en uforpliktende samtale. Vi vet at ethvert arrangement har ulikt behov, og tilrettelegger opplegget etter deres preferanser.

 
Messelokale på Gamle Museet.

Messelokale på Gamle Museet.