Showroom Oslo

Velkommen til Gamle Museet, et unikt lokale, perfekt som showroom.

Hos Gamle Museet får du alle fasiliteter og rettigheter som ikke er lett å matche. Vi tilbyr showroom i hjertet av Oslo sentrum og huser opptil 950 personer. Ta kontakt med oss for et godt tilbud på vårt sentrale showroom i Oslo.

Det prisbelønte bygget het tidligere Astrup Fearnley Museet og ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle og moderne kunst. Her ønsket man å fremheve moderne kunst fra kunstnere rundt om i verden. Lokalet i Dronningens gate 4 er derfor av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet. Disse egenskapene gjør Gamle Museet til et ideelt lokale for bruk til showroom.

Gamle Museet er et showroom i Oslo som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, så som konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer - med eller uten bespisning. 

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus (Bankplassen P-hus) og 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon. Bygget har et brutto utstillingsareal på cirka 1200 m2, garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter som gjør det perfekt til å flytte store gjenstander inn og ut av bygget med enkelhet. Dette er en av de mange egenskapene som gjør vårt showroom i Oslo til den perfekte lokasjonen for ditt neste arrangement. Bygget er også godkjent for opptil 950 personer, så plass kan du få nok av hvis du velger oss som din showroom arrangør.

God planlegging i forkant vil bedre kvaliteten på arrangementet ditt. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Denne erfaringen er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender når du legger ditt arrangement til vårt showroom i Oslo. 

Les mer om vårt showroom i Oslo på våre nettsider. Ta kontakt med oss for tilbud på festlokaler Oslo eller en befaring av våre showroom- og arrangementslokaler i Oslo sentrum.