Showroom Oslo

Gamle Museet design element.png
 

Har du et produkt du ønsker å vise fram? Da kan du leie et showroom – eller et såkalt demonstrasjonsrom. Det lønner seg av mange årsaker! Hvorfor ikke velge et showroom i Oslo sentrum der mulighetene er mange?

 
 

Leie showroom i et omgjort museumslokale

Å vise fram produktene sine i et showroom kan være en lur investering når du skal markedsføre en salgsvare, enten det gjelder gulvmaterialer, moteklær, møbler eller designprodukter. Hvis man setter produktet i den helheten det hører hjemme i, får ikke kunden bare tatt produktet i nærmere øyesyn – det blir også enklere å se hvordan det matcher ulike omgivelser. I et showroom får man dessuten anledning til å møte sine kunder ansikt til ansikt, og vise fram det potensialet som produktet har. Det finnes utallige lokaler som egner seg som showroom. I Oslo kan du leie store og små utstillingslokaler, alt etter hvilken type produkt du skal markedsføre.

Det lønner seg å leie et showroom

Er du leder av en bedrift som selger ulike typer gulv, kan du markedsføre gulvene dine i et eget produktblad med nærbilder av mønstrene i materialene. Men for at kundene dine skal se hvordan gulvene tar seg ut i en større sammenheng, lønner det seg å vise dem i sitt rette element – nemlig blant stuemøbler, soveromsmøbler og annet interiør. Til dette kan du leie et showroom i Oslo der du plasserer ulike møbeltyper og annet interiør for å få fram gulvene på best mulig måte. Slik ser kunden hvilken effekt gulvene har i de ulike rommene. 

Det samme gjelder om man skal markedsføre møbler. Skap en hjemlig atmosfære med riktig lyssetting og bilder i et showroom, og møblene kommer straks til sin rett. Et godt eksempel på showroom er store møbelforretninger der man går fra rom til rom for å se hvordan møblene passer inn i ulike miljøer.

 
Velg et lokale med god plass til stands og ev. en catwalk.

Velg et lokale med god plass til stands og ev. en catwalk.

Et showroom kan brukes til så mangt; billansering, lansering av ny kolleksjon osv.

Et showroom kan brukes til så mangt; billansering, lansering av ny kolleksjon osv.

 
 
 

Showroom for nettbutikken

I dagens samfunn er det blitt stadig vanligere å selge sine varer i nettbutikker. Da kan det være en god idé å ha en åpen visning av produktene i et showroom i Oslo og andre storbyer i tillegg, slik at kundene kan komme og prøvesitte sofaen eller lenestolen. Uansett hvor effektivt det er å handle i en nettbutikk, så er det noe eget med det å kunne kjenne på stoffet, kjenne etter hvor godt man sitter i møbelet, eller se an lyseffekten i lampen som man likte i nettbutikken. Dersom bedriften skal markedsføre det siste innen kjøkkeninnredninger, kan man sette dem sammen på en slik måte at kunden ser de komplette løsningene og hvilke mekanismer innredningen har. I tillegg får kunden anledning til å kjenne på de ulike materialene. 

La kundene få se produktet i et showroom i Oslo

Når kundene kommer til showroomet, kan man lettere inspirere dem til å ta gode beslutninger. Å være i direkte kontakt med kunden er viktig for å kunne gi best mulige råd og veiledning. Dessuten kan man på den måten også diskutere seg fram til hvilke produkter som lønner seg for kundens individuelle behov. Med andre ord – å promotere produkter i et showroom i Oslo og andre storbyer, vil alltid gi større mulighet for salg. Et annet godt eksempel på produkter som det lønner seg å demonstrere i et showroom, er audiovisuelle løsninger. Dersom din bedrift utvikler og produserer teknisk utstyr av avansert art til for eksempel bruk i hjemmet, kan man ved hjelp av showroom vise hvordan man har gjort utstyret funksjonelt, og hvordan disse vil bli en integrert del av morgendagens hjem.

Hva bør man se etter ved et lokale?

Dersom man ønsker å leie et showroom i Oslo, er det flere ting man bør ha i tankene. Det lønner seg å plukke ut tre-fire lokaler som virker passende ut fra størrelse, og deretter innhente tilbud for å sammenligne prisene. Når du har valgt det lokalet du synes egner seg best for ditt produkt og din produktlansering, er det lurt å gå på befaring for å ta fasilitetene nærmere i øyesyn. Man finner alle slags typer utleielokaler som tilbyr showroom i Oslo – både små og store, lokaler i sentrum og utenfor byen. Har man mindre profileringsartikler man ønsker å selge, har man ikke nødvendigvis behov for å sette disse i en større funksjonell sammenheng. Det kan likevel være lurt å finne et mindre lokale som har skjermer til visningen av produktene slik at de er synlige fra alle kanter av lokalet. Det vil være en fin måte å fange kundenes oppmerksomhet på. 

Når det gjelder møbler og design, trenger man nødvendigvis større lokaler. Man kan leie showroom i Oslo som går over flere etasjer, slik at man får følelsen av å gå fra rom til rom i en leilighet. Dersom man har tenkt å ha et foredrag eller møte i forbindelse med utstillingen, kan man bruke deler av lokalet til dette. I tillegg kan lokalet være behjelpelige med å tilpasse belysningen i de ulike seksjonene. Trenger du spesifikt, teknisk utstyr til visningene, kan du forhøre deg om dette finnes i lokalet.

Flere lokaler som leier ut showroom i Oslo, stiller med toppmoderne utstyr som egner seg for alle typer utstillinger. Sjekk også om det er god nok plass for kundene å bevege seg rundt i showroomet. 

Det er mye man kan gjøre for å skape et elegant helhetsinntrykk. Hør med lokalets kontaktperson hva de kan hjelpe deg med å forberede, og hva de har av bord og stoler som kan plasseres rundt i lokalet. Det vil være nødvendig med et minglerom der kunder kan møtes, samt et pauserom til medarbeiderne som gjennom hele dagen skal oppholde seg i showroomet. I Oslo finnes det et stort utvalg av cateringbyråer som kan bringe mat og snacks til sultne medarbeidere både i ukedagene og i helgene, men de fleste lokaler vil også kunne ordne med dette via sine egne cateringkontakter. Dermed blir det én ting mindre å tenke på. 

Store utstillingslokaler som leier ut showroom i Oslo har egne profesjonelle team som bistår deg i alt fra A til Å når det kommer til både praktiske løsninger og servering av mat og snacks. Kanskje du ønsker å ha en slags vernissage når du åpner showroomet? I Oslo kan du leie lokaler som fikser det meste, og et glass musserende hører definitivt med til en åpning. Sist, men ikke minst bør man forhøre seg om framkommeligheten når det gjelder frakten av møbler og andre utstillingsartikler. Det er en fordel å kunne kjøre helt inn i lokalet med varene når alt skal bæres, rigges og pakkes ned.

Hvorfor leie showroom i Oslo sentrum?

Er du på jakt etter et funksjonelt lokale hvor du også kan få hjelp til alt det praktiske, bør du vurdere å leie et showroom i Oslo sentrum. Her finner du det meste. Ikke bare er det et stort utvalg av lokaler i alle størrelser i sentrum – man har også flere hoteller å velge blant her, om kundene har behov for overnatting. 

En annen grunn til å velge showroom i Oslo, er at man har kort gangavstand til de fleste lokaler i bykjernen fra Oslo S hvis kundene kommer med fly og tog, T-bane eller buss. I tillegg har man nærhet til butikker og annet man trenger tilgang til. Dersom man driver et PR-byrå og for eksempel skal stille ut klær og annen mote som kunder skal bruke til fotoshoots, er det kort vei for kunden å hente disse i et showroom som ligger sentralt. Dessuten er det praktisk med sentral beliggenhet når man etter endt arbeidsdag inne i lokalet ønsker å finne et sted å spise middag. For kunder som kommer langveis fra, kan det være ekstra hyggelig å benytte anledningen til å bli bedre kjent med hovedstaden og alt den kan by på av shopping og kulturelle aktiviteter. Å leie lokaler til showroom i Oslo sentrum er ikke bare praktisk – det gir også mer liv til arrangementet med alt som rører seg i hovedstaden. I tillegg er du garantert flere besøkende.

Velg de løsningene som passer for ditt produkt

Hos oss kan du leie showroom i sentrumsnære og historiske omgivelser. Våre lokaler huset Astrup Fearnley-museet frem til det ble flyttet til Tjuvholmen, og har bevart noe av museumspreget i en moderne drakt. Når du leier showroom på Gamle Museet får du et skreddersydd opplegg som er tilpasset ditt arrangement. Vi hjelper deg med hele planleggingen, og bistår deg fra A til Å.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale, og avtal gjerne en titt av lokalet før du bestemmer deg.