Temafest

Gamle Museet design element.png
Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+gjester2.png

Inntil 600 gjester
Fleksibelt lokale

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+prosjektledelse.png

Prosjektleder
Vi hjelper deg fra A til Å

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+drikkevarer1.png

Drikkeservering
Vi har alle rettigheter

Gamle+Museet+selskap+konferanse+scene+gjester+utstyr.png

Lyd- og lysutstyr
Toppmoderne utstyr

 
Gamle+Museet+Selskap,+konferanse,+messe+hovedsal.jpg

Hovedsal 390 m2
400 sittende

Big Time Scene 160 m2
120 sittende

Gamle+Museet+Selskap,+konferanse,+messe+hovedsal.jpg

Mingleområdet 240 m2
280 stående / 70 sittende

Gamle+Museet+selskapslokale,+konferanse,+messe+møterom+kapasitet.jpg

Møterom 80 m2
50 sittende

 

Arranger temafest på Gamle Museet

Er du på jakt etter et festlokale til din temafest? På Gamle Museet er det kun fantasien som setter begrensninger! Lokalet har elementer fra tiden det huset Astrup Fearnley-museet, noe som skaper en god atmosfære for temafester. Det er et stort, åpent og luftig lokale med blant annet ruvende lysekroner og en 9 meter høy betongvegg som står i kontrast til hverandre. I våre lokaler henger det lerret og projektor flere steder som kan brukes til både video- og bildevisning. Du leier lokalet eksklusivt, og kan bruke alle salene og rommene som du ønsker. Kontakt oss for å komme på befaring og en uforpliktende samtale.

Halloween og oktoberfest

Det er så mange temaer man kan bruke til å arrangere en fest! 80-tallsfest, Hollywood-fest, karneval, Mad Men-tema, maskeradeball, krimfest, James Bond-fest og så videre. Vi kan ramse opp mange, mange flere, men skal ikke kaste bort tiden din med det. Du har alle muligheter ved å leie Gamle Museet til din temafest. Lokalet pyntes slik du ønsker det, og vi kan tilrettelegge slik at opplegget blir akkurat slik du ser for deg. Vi kan også sette deg i kontakt med flere eventbyråer som har erfaring med temafester på Gamle Museet og hjelpe deg med å finne riktig underholdning til festen.

Tilrettelegging og tilpassing

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for deg og dine gjester. Du kan for eksempel velge mat fra menyen vår, eller komme med egne ønsker. Et av poengene med en god temafest, er nettopp at alle detaljer skal være gjennomførte og i samme tema. Vi synes også det er gøy å fokusere på disse detaljene, og bidrar gjerne med våre råd og tips til hvordan du kan planlegge selskapet på best mulig måte.

Sommerfest med garantert finvær

Gamle Museet er det perfekte stedet å arrangere sommerfest for bedriften eller i privat sammenheng. Her trenger du nemlig ikke å bekymre deg for om været kommer til å ødelegge festen. Lokalet er stort og åpent, og har mulighet til å skape den lyssettingen du ønsker. Vi kan dimme lys og legge på mer lys etter dine preferanser, og også sette på den fargen du foretrekker. I tillegg kan lokalet pyntes med strandstoler og parasoller, og de mobile barene kan kles om til å ligne strandbarer. Her er det bare å slippe kreativiteten løs når du skal arrangere temafest i Oslo.

 
Gamle Museet egner seg til temafest. Avbildet stemningsbilde fra en James Bond-fest.

Gamle Museet egner seg til temafest. Avbildet stemningsbilde fra en James Bond-fest.

James Bond er et populært tema for temafest på Gamle Museet.

James Bond er et populært tema for temafest på Gamle Museet.